Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Жената на великия Боян Петров май съвсем загуби разсъдъка си
Автор: Екип Varna24.bg 09:06 / 30.12.2018Коментари (0)15985
"Искам да споделя една снимка с вас, която ми показа приятел може би преди месец и да дам малко повод за размисъл. Мъжа в синята пухенка не го познавам. Надявам се да се е объркал нещо. Другите двама са Наско Скатов и Иван Кристов-псевдо-човекът-паяк“, с тези думи жената на мистериозно изчезналия алпинист Боян Петров – Радослава Ненова, започна коментара си. Ето какво още написа тя (публикуваме думите й без редакторска намеса):

"За Наско нямам какво да кажа към момента, въпреки че хората много ме подръчкват да напиша нещо, но към момента аз лично такава потребност нямам.  Обаче този вуйчо Ваньо ще остане в историята като малоумника който обиколи телевизиите да се прави на дарител, спасител и да генерира хейт по мой адрес и разбира се да се гаври с трудната ситуация на Боян. Жива гавра!!! Само защото се е кръстил спасител, не значи че в живота си е спасил някой или това дето прави пандюл на чужд хеликоптер го прави разбирач от хеликоптери. 

За мен всеки който уважава това "нещо" което се е кръстило гръмко с чужд прякор не уважава нито мен нито Боян. Разбрах че цяло лято обикаля да се изказва по темата, което ме отврати. Човечецът гръмко раздухва тъпотии по време на спасителната акция "говорил съм с момчетата" ...с кои момчета е говорил така и не става ясно. Макар да се опитва да внуши, че е в контакт със спасители застрахователи и политици тарикатлъка минава само при купчина недолюбени лели.  И как иначе, това да не е женския пазар всеки ланко да "влиза" в контакт с "момчетата" .

Това са сериозни неща а Боян не случайно е поверил живота си в мои ръце. И това далеч не ми е първата акция в живота. Гърмян заек съм ама си трая ;) та....коментира външно все едно всеки ден си пият ракията....ако не беше тъжна тази тъпотия щеше да е доста смешна. 

Борави с имена като Мингма шерпа (с който между другото се познавам от доста години и се чухме по празниците че ми е пуснал подарък) споменава външната ни министърка (ама и там работата е като със звездите -ти ги виждаш те тебе не)  Абе много простотия....не ми се говори за пари, но добре че застрахователите бяха супер коректни и бързи а всички онези не споменати публично приятели достатъчно всеотдайни за да помогнат за останалото Ще се радвам да прочета мненията ви по тази деликатна тема!“.



Още по темата: общо новини по темата: 53
01.06.2022 »
06.12.2021 »
30.11.2021 »
28.11.2021 »
24.11.2021 »
19.11.2021 »
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: