Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Победителят в "Биг Брадър" се изповяда пред Гала
Автор: Екип Varna24.bg 11:56 / 19.12.2018Коментари (0)3617
©
Победителят в "Биг Брадър Моуст Уонтед" - Уош Ем Си, бе гост в "На кафе" по Нова телевизия. Ето по-важното от това, което каза пред Гала: "Щом за трети път печели рапър, значи сме готини. Исках да бъда себе си в Къщата, пък каквото стане. Да ви кажа честно, изненадах се, че толкова харесаха поведението ми, смятам, че такова трябва да е на всички. Тотален резил! Тежи ми, че толкова ме харесват хората, надявам се и на негативни коментари. Баща ми и майка не се ме критикували. Веднага след предаването се прибрах у дома, защото нашите ми липсваха много.

Изобщо не ми бе до парти, с приятелите се видях на следващия ден. Гордеят се с мен приятелите ми. Никога не съм получавал толкова много писма, още не съм ги отворил да ги прочета всичките. Сега хората се стараят, пишат с абзаци, с добре обмислени изречения, с които се изразяват правилно. Показаха възхищение,  подкрепа към мен, обичат ме. Ако ме гледате, не знам как да ви се отблагодаря. Все още не съм се видял с никой от съквартирантите, но и това време ще дойде. Имах покана от ЯЯ да се снимам в един клип, но бях на участие и не можах. Сладката Джулка сигурно е на някой остров. Спечели ме с това, че е добра, тя не може да бъде лоша. Разговорите с нея ми бяха приятни, забавни, но някои неща определено ми бяха чужди, особено техните женски неща.

Беше ми приятно в компанията на Джулияна, защото нямаше напрежение. Мисля, че Никита не я подкрепих достатъчно, спомням си, че тя каза красиви и хубави думи за мен, а аз не се чувствах такъв. Бил съм нормален, изслушвал съм й проблемите, но в никакъв случай не съм усещал, че съм единственият в нейна подкрепа. Приятелката ми Мария ми каза, че се гордее с мен и съм се представил блестящо. Всичко е наред между нас. Майка ми е най-добрият човек в моя живот. Те си приличат с Джулката, те не могат да навредят на някой човек, непонятно е за тях. На нея й става мъчно, когато някой я финтира, излъже и я обиди, но не мисли за отмъщение, не се пали.

Много е чиста и добра, малко е в повече дори. Казах й да се стяга, защото не е хубаво така. Най-добрият съвет от майка е да слушам баща си, а от баща ми - да слушам майка ми какво ми говори. Последният подарък, който съм правил, е когато видяхме с приятелката ми една жена да се разхожда боса и в дрипи по улицата. Казах на Мария, ти имаш сто чифта кецове, що не й дадеш твоите. Тя го направи и се прибрахме с такси".



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: