Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Победителят в "Биг Брадър" каза какво ще прави с наградата
Автор: Екип Varna24.bg 10:36 / 17.12.2018Коментари (1)6430
©
"Биг Брадър" има своя нов шампион – рапъра Wosh MC. Синът на актьора легенда Иван Иванов спечели безапелационно финала на шоуто, оставяйки след себе си мега знаменитости като Благой Георгиев и Златка Райкова.

Във вторник, няколко часа след края на риалитито,"Уикенд" се свърза с победителя и го разпита подробно за едномесечния му престой в Къщата, а и за много други неща. 34-годишният младеж не беше мигнал цяла нощ, но бързаше за среща с любимата си жена – приятелката му Мария.

- Честита победа! Изненада ли ви триумфът ви в "Биг Брадър"?

- Много ви благодаря. Още не съм мислил дори какво ми се случи. Телефонът ми сега звъни от цял свят, пишат ми и в социалната мрежа… Не, не съм очаквал аз да бъда победител. Исках просто да вляза и да се представя достойно. 

- Най-трудните ви моменти в Къщата?

- Не бяха свързани с битовизми. Чувствах се понякога сам, имах нужда от приятел, от най-прости човешки взаимоотношения като ласки, комплименти… Когато те стегне това усещане, се появяват дългите нощи, в които не ти се спи. Мислиш за близките си и напрежението нараства още повече. Това са моите трудни моменти в Къщата. Не ми е било изобщо проблем, че е спирала водата. Подобни елементарни неща всеки може да преглътне.

- Създадохте ли приятелства в шоуто?

- Много ми се иска да остана приятел с всички участници, но в момента имам други задачи и малко по-късно ще се свържа с бившите ми вече съквартиранти. Времето ще покаже как ще се развият отношенията ни. Пък и приятелството е сериозно нещо, човек не допуска всеки твърде близо до себе си. 

- А има ли съквартиранти, които не искате да виждате повече?

- Няма. Бих общувал с всеки един от съквартирантите. Ще се опитам да намерим общ език, а дали ще ни се съберат пътищата и дали ще продължим да се забавляваме заедно и да имаме общи занимания, времето ще покаже. Каквито и проблеми да е имало в Къщата, излизайки навън, тях вече ги няма. 

- Имаше ли флирт между вас и Джулиана Гани?

- Флирт?! Нищо подобно не е имало! Аз флиртувам много по-конкретно и си личи, когато го правя. Имаше само истинска симпатия между мен и Джулиана.

- Сега или във "ВИП Брадър 2014" се представихте по-добре?

- Не се представям, а просто влизам в Къщата и съм себе си. Прекрачвам прага и започвам да живея. Когато някой е вътре с цел да се представя, му личи.

- Наградата ви като победител е плакет. Къде ще го поставите?

- Най-вероятно в студиото ми – то е моето любимо място. Предстои ми също така да си оправям спалнята вкъщи и може и там да сложа плакета.

- Какво ще направите с хонорара си от "Биг Брадър: Мост Уонтед"?

- По-голяма част от него ще отиде в пътувания и в техника за музика. Смятам да си купя много хубави джаджи за моето студио, което от няколко години не е в дома ми. Разполагаме с микрофони, грамофони и звукозаписни устройства, дръм машини, но сега мисля да взема неща за още по-качествен звук.

- Какви воаяжи ви предстоят?

- Много обичам да пътувам! През декември имам няколко концерта и след това тръгвам на път. През януари ще ходя в Йордания.

- Родителите ви доволни ли са от показаното от вас в шоуто?

- Да, гордеят се много с мен. Но и не съм ги изненадал с кой знае какво, защото са наясно, че аз съм си такъв, какъвто бях и в Къщата.

- Баща ви Иван Иванов как е?

- Добре е, в момента дори е при мен. В другата стая е, но не живеем заедно постоянно. Цяла нощ сме си говорили, не съм мигнал.

- Здравословно как е баща ви?

- Не искам да говоря на тази тема. Питайте нещо за мен.

- Работил сте като ефирен оператор в Би Ти Ви, учите кинорежисура в НБУ и заснехте 27-минутния документален филм "Добре дошъл у дома" за ролите на баща си Иван Иванов. Но май музиката ви е по-важна… 

- Музиката е голямата ми мания, не ми се иска още да я оставям. В днешно време тя е свързана и с видео клипове, така че е възможно да се насоча професионално и към екранизирането на песни. Фен съм и на киното, но за да правиш филми, се изисква да си отдаден само на това. Вече почти съм завършил обучението си по режисура в Нов български университет.

- Родителите ви са актьори. И вие сте артист, но не точно като тях…

- Никога не съм искал да бъда актьор. Като бях съвсем малък, нашите ме караха да умирам изкуствено, а аз се преструвах, че ме стрелят с автомат и всички много се забавляваха. С това се изчерпва актьорската ми кариера. Обожавам професия на родителите ми, но не се виждам в нея, а не ме и привлича.

- Какво ново ви предстои в музикално отношение?

- Абсолютна независимост. Няма да работя с нито една компания и няма да завися от някого, както е било и досега. Ще се задълбоча в много тежък ъндърграунд и ще си правя точно това, което желая в музикален план. Няма да слушам чужди съвети и да се ръководя от модерното, от течения, от радиото...

- Мария ли е жената до вас?

- Да, дори след малко ще се виждаме. Ако трябва да съм честен, тя ми липсваше неимоверно много в Къщата - нейното искрено приятелство. Ние почти непрекъснато сме заедно, смеем се, пазаруваме, ходим на кино и т.н. Истинска партия сме. Вече няколко години сме заедно. Мария обаче се страхува от по-сериозните стъпки.

- Преди години имахте връзки с Радина Кърджилова и Луиза Григорова. Останахте ли приятели с тях и след разделите?

- Да, разбира се. Не са ни близки приятелски отношенията, но са съвсем нормални. Всеки от нас си пое пътя и нямаме никакъв конфликт. Като се видим, се радваме.

- На гърба си имахте татус с името на Луиза Григорова…

- Да, така беше. Но след като Мария ми стана приятелка, вече го няма. Имам сега на същото място един голям триъгълник.

- Прекалявал ли сте някога с алкохол? Пробвал ли сте марихуана?

- Е, аз съм Wosh MC все пак… "Пушеци, пушеци, да не виждам проблеми. Да виждам пушеци, пушеци…" Никога не съм употребявал марихуана, само пушеци, пушеци. На 34 години съм и съм рапър.

- Арестуван ли сте някога?

- Да, веднъж. Снимахме видеоклип, в който трябваше да се скочи от една кола на друга. Излезе обаче собственикът на автомобила, хвана ни... А беше извикал и полиция. Всичко беше режисирано, но колите не бяха наши.

- Обиран ли сте от крадци?

- Като малък са ми сваляли кецовете. И на стадиона са ме джобили.



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 17.12.2018 г.
+3
 
 
..." мега знаменитости като Благой Георгиев и Златка Райкова".. Хахахааа - абе, вие с всичкия ли сте?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: