Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Унищожиха скандален билборд с гей двойка във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 08:43 / 13.12.2018Коментари (7)12350
©
Скандалните билбордове с гей двойки, рекламиращи еднополовата любов, които цъфнаха предпразнично в Бургас и Варна, са финансирани с европейски пари и са част от цялостна програма на съюза за промотирането на ЛГБГ-общността, пише "Флагман". Това е написано черно на бяло на самите плакати, с логото на ЕС и с QR код, който неизбежно води до официалната страница на ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендър).

Провокативните постери, на които върху снимка на двама прегърнати гейове пише с големи букви "Няма страшно, това е просто ЛЮБОВ“ и "Различни хора, равни права“, меко казано разбуниха духовете както в социалните мрежи, така и в по-тесен, дори политически кръг – с активисти и фигури от различни партии, които се обявиха против тях. Билбордът във Варна вече дори е унищожен. Някой "случайно“ е разлял сериозно количество зелена боя върху него.

На първо място очеваден проблем е логото на ЕС и надписът до него. То показва, че съюзът харчи парите на данъкоплатците, за да води открита гей-пропаганда. Това някак обяснява защо "различните", макар че не могат да се размножават, с всеки изминал ден стават все повече и повече. Тук има едно извратено тълкуване на човешките права - те предполагат да търсим човека в гея, а не гея в човека. С такава откровена реклама се моделира едно ново отношение към еднополовата любов. Да - ние, нормалните хора, трябва да разбираме "обратните", да им съчувстваме и да им помагаме, но не и да ги превръщаме в герои и модел за подражание. Зрелите хора трудно ще бъдат подведени от улични плакати, но едно неукрепнало съзнание, каквото притежават подрастващите, много лесно може да бъде манипулирано, като му се внуши, че да си обратен е нещо много положително, модерно, прогресивно и съвсем нормално.

Идва вторият проблем. Посланието – "Няма страшно, това е просто ЛЮБОВ“! Този лозунг дава морален кредит на еднополовата любов. В Библията тя е определена като ГНУСОТА и това отношение към нея явно трябва да бъде променено. Много хора в България не вярват, че човек се ражда гей. С подобни реклами той бива подтикнат да стане такъв. "Какво да обясня на 4-годишния си син за този билборд? Да го запознавам с джендър идеологиите от малък ли?", възмущава се в социалните мрежи един нормален български баща. И основателно – "проповядването“ на подобни убеждения и пропагандирането им пред деца в най-уязвимата възраст неизбежно може да доведе до промиване на мозъка и безвъзвратно унищожаване на моралните ценности.

Не на последно място е проблемът с подзаглавието, умело скътано точно до QR кода, водещ до страницата на ЛГБТ – “Различни хора, равни права“. Тази привидно красива фраза е връх на лицемерието. Защото в България, а и в Европа никой не преследва хората с различна от нормалната сексуална ориентация. Напротив - организират се шумни гей-паради, които се радват на подкрепа от държавни институции, посолства, стотици НПО-та. Тази фраза иска по-скоро да ни каже следното:"Всички сме равни, но ЛГБТ трябва да са по-равни!" В България и Европа няма паради на нормалната любов между мъж и жена - единствената, благословена от Бог! Има само паради на извратената любов! Случайно ли е?



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Отвратителни са тези "про(вока)тивни постери"! Веднага да се премахнат!
+2
 
 
Кой е разрешил поставянето на такива гнусни билбордове? От години има забрана за явна реклама на цигари и алкохол, а за явна реклама на неморалността и педерастията-няма? ЗАЩО? Пожелавам на тези, разрешили и поставили тази гнусна реклама момчетата им пе**лчета да станат,а ако имат момичета- лесбийка да станат.И после нека да ни обясняват страшно ли е или не е! ВЕДНАГА МАХНЕТЕ ТАЗИ ГНУСОТИЯ. По-добре напишете-ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
+2
 
 
Стига само сте мислили как да рекламирате ,пропагандирате и внедрите неморалните гнусни джендъри! Какви ли не измислени соц.проучвания направихте как жените били малтретирани! Направете нещо нормално,което да е от полза за хората! Направете нещо ХРИСТИЯНСКО-нали сме християни бе!
+1
 
 
Що за пропаганда е това!? Правата са базирани на интелекта, а не на пола. Аз съм против педерастията да се тика по подобен начин в лицата на децата ни!
0
 
 
Айде бе ГЕЙРБ поддръжници коментирайте! За вас са тези билбордове! Макар, че не сте никакви г***ве, а чисти пед*раси!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: