Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сценарист на Слави с брутален пост в негова защита, намеси политици, бизнесмени и журналисти!
Автор: Екип Varna24.bg 17:40 / 23.11.2018Коментари (8)11926
©
Ето какво написа един от сценаристите на "Шоуто на Слави" в профила на шоумена преди минути: "Първо, пиша тук, в профила на Слави Трифонов, защото нямам фейсбук. И второ, защото знам, че тук всички четете какво излиза. Трето, нарочно пиша това, след като минаха още две интервюта, последното, което ще гледате днес. А и четвърто – Дългия беше против да правя това, но го изнудих да ми даде тази трибуна.

И така. След интервюто на Слави с Бойко Борисов се изля егати словесният водопад. Голяма част от журналистите се впуснаха да споделят разочарованията си от това какво очаквали, пък то какво станало. Като им чете човек писанията, излиза, че Слави е трябвало да пребие Борисов с права лопата. И то, при положение, че една седмица преди това отправи покана по телевизията, в която изрично се каза, че ще се задават въпроси от зрителите. Явно за много хора да помнят в продължение на една седмица е непосилна задача.

Да видим сега “възмутените" и “разочарованите". Такива, като ония в “ПИК", са ясни - те са на работа хората. По-забавни са “независимите". Ще карам под ред – тези, които видях. Соня Колтуклиева. Жената, която по нейни думи е взимала пари от Цветан Василев, за да прави телевизия, която май не видя бял свят. Жената, за която един от свидетелите по КТБ - Бисер Лазов каза, че през периода 2010 -2011 година е получила 90 000 лева от Цветан Василев, без да ги декларира. Любо Огнянов, работил в телевизията на Цветан Василев и сега журналист в Канал 3… дето май е на Пеевски.

Владо Береану, преводачът от румънски, който с умиление споделя как мутри го заплашили, той се скрил в тоалетната на заведение, звъннал на Бойко Борисов да го спасява и той му пратил баретите за защита. "Ебала"(с Бъ), както казват сценаристите на тоз корав мъж. Валерия Велева. Ти ли “ма", Мадам В., се обаждаш?! Ти ли, дето написа най-голямата журналистическа свирка на Бойко за срещата му с папата? Боряна Бозаджиева – PR-ката на БСП? Христо Комарницки. При кого дойде да ревеш от Делян Пеевски, господин Комарницки? Къде намери национален ефир, без цензура, да кажеш, каквото мислиш? Колегата Светльо Иванов. Колега, погледни си “непримиримото" интервю с Бойко Борисов и Томислав Дончев от 19 март 2017, в което задаваш въпроси от фейсбук на граждани. Колко новини, в журналистически смисъл, произлязоха от него? В кой точно момент принуди Борисов да признае, че в нещо си прав или че ще постъпи, както ти мислиш?

За сравнение - при Слави Бойко прие да предложи 1 лев субсидия за партиите в бюджета. Ако го направи, де, но това водещият го принуди. Чавдар Найденов, социологът, чиято агенция периодично дава превес на БСП пред ГЕРБ и все не уцелва резултата? Само Полина Паунова не ме изненада, защото фиксацията й на тема “Слави Трифонов" е отдавна известна. Разбира се, има и много още журналисти, които умняха и за които трябва задълбочено да ровя в мрежата, за да открия нещо за тях, защото, както казваха в едно предаване по една кабеларка - “не много сте известен".

Та, уважаеми колеги, вие дето ревете, кой от вас е задал, какъвто и да е било остър въпрос в очите на Бойко Борисов или Цацаров и от това да е последвало нещо? Колеги, има ли разлика дали на едните плаща Пеевски, а на другите Прокопиев? Техните пари ли ви правят “свободни"?

На кой от вас, кое му пречи, та да не може да отиде и да направи Бойко на дреб в интервю? Или с жалката си некомпетентност възлагате вашите надежди и желания в “чалгаря" Трифонов. Ами, като сте толкова добри, идете и го унищожете тоя Бойко. Разкажете му играта. Кой от вас в национален ефир е казвал, че Бойко е мутра, агент Буда, че лъже, че е вреден? Кой от вас го е правил в национален ефир, осъзнавайки, че държавната машина в лицето на СЕМ ще направи акт и ще ви глоби, защото използвате “език на омразата" и прочие глупости, с които оправдават цензурата?

Кой от вас е направил с дейността си така, че да падне Жан Виденов? Кой от вас бе опозиция на Иван Костов, когато беше император на Галактиката? Кой от вас поде кампания за спасяване на българските медици в Либия, по времето когато държавата казваше всички да си мълчат за това, защото “може и да са виновни"? Кой от вас беше явна опозиция на ГЕРБ, в мига когато взеха властта? Кой от вас, следвайки гражданското си чувство, е организирал референдум, за нещо, в което вярва?

Кой от вас е питал в очите Бойко за монопола на "Лукойл" и Вальо Златев? Кой от вас е предизвикал няколко разследвания на Главния Прокурор само от едно интервю? Когато направите нещо такова, тогава може и “плачът ви" да има стойност. Или така избивате комплексите за собствената си незначителност?

И последен въпрос, към тези, които казват: “Харесвах Слави, ама вече - не". Вие къде бяхте, когато той и ние стояхме пред Парламента в защита на Референдума?

И още нещо, ако ви е страх, че Слави може да обърне статуквото в държавата с хастара нагоре… има защо.

Хайде, почвайте хейта. Три…две…едно…старт!

Тошко Йорданов

Сценарист на Ку-Ку

Каналето

Хъшове

Шоуто на Слави



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Стила е на насран сценарист след,като е провалил шефа си.Недъгав и физически и умствено.Не ти трябва фейс за да си излееш мъката.Можеш просто да отидеш във вестник Дума и да ти публикуват рева...Гергов ще ти ходатайства.Той със шефа ти много се тачи,нали ? Журналистите просто ви се присмяха на проекта!Видя се,че сте меки китки пред Бойко,а инак голями плювалници.Жан Виденов го свали народа,а Слави беше един от онези кукувци,които после ОПЛЮ неблагодарно.На Костов му пръднахте на уя.Царя и той.А медиците ги освободи френската президентша.Та не си преписвайте клакьорството и платените плюнки,като някакъв коректив на всяка власт.Вие сте едни кухи марионетни куклички и без дадената ви трибуна може да си изкарвате пари само с чалга.
Искаше ми се да пиша до редакцията, но понеже не виждам как, дано пък така стигне възмущението ми до вас. Иде реч за температурата в Пловдив, която винаги съм я гледал от първа страница. Но на последък се усъмних в нея когато гледам, че навън се топи всич
на 23.11.2018 г.
+1
 
 
Евала, Тоше! На Плевнелиев, че имаше резерви срещу Русията му късахте портрета, а за Първанов, че беше десет години на власт една лоша дума не се чу! И това всичкото без пари го правите, за едната чест на Славчо. Хвала!
0
 
 
Добре сладури, аз бях и 89-та и 96-та на там на площада и на Орлов мост, нашите идеали, вярвания и устои, все още ги има и все още един от нас ги отстоява, каквото и да му коства това. Замислете се и бъдете честни със себе си, само това...
+9
 
 
Тоше а що не кажеш нещо за гостуванията на твоя Славчо в САЩ в имението на Илийката Павлович от мултигруп и кви ги е вършеел там.....чакам отговор.
+11
 
 
Тошко, а на нас, които никога не сме харесвали Трифонов и продължаваме да не го харесваме, какво ще кажеш? А за това, че е популист чалгар, който се възползва от простотията на масите, за да изплува толкова години нещо ще кажеш ли? Ако е толкова голям патриот, защо не си купува имоти в Равда например, а по луксозните европейски курорти?
0
 
 
Браво ! Чудесен отговор на сценариста. А тези "журналисти" , дето изляха помията , са отдавна приключили с честността подкупни слуги. Повръща ми се от такива продажни мекотели, които може сега да хвалят и защитават Бойко Борисов, но като падне от власт ще са първите, дето ще го оплюят, слугувайки на новите силни на деня.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: