Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Известна журналистка срина със земята Слави заради предаването с Бойко Борисов
Автор: Екип Varna24.bg 09:08 / 23.11.2018Коментари (8)6839
©
Интервюто на Слави Трифонов с премиера Бойко Борисов показа няколко неща. Първо, шоуменът е само един водещ, който може да крещи и да обижда, но за журналист не става. Защото истинският журналист, когато застава за интервю пред премиера, се подготвя така, че да е информиран повече от него. И не да срича въпросите, а да ги е осмислил и да е наясно какъв отговор очаква и ако не го получи, да знае какво да пита още, и още, и още. Да го гледа в очите, да следи мисълта му, и когато усети неточност или шикалкавене, да реагира мигновено. Нищо такова не се случи! 

Слави не беше подготвен, не зададе нито един неудобен въпрос на премиера. Беше се спихнал. Кой знае къде се бе изпарило напереното му поведение на превъзходство, което по принцип демонстрира пред гостите си. Да не говорим за униженията, на които подлага онези, които не са му по вкуса или не му влизат в играта. Тук играта беше обща, но той беше слабият играч! Защото демонстрира такова угодническо поведение пред премиера, което създаде натрапчивото усещане за предварителна договорка на въпросите.

Борисов беше нахъсан, владееше положението, видимо превъзхождаше Гологлавия във всяко отношение - буквално го схруска, с което го унижи. На моменти чалгаджията загуби ума и дума, защото му липсваше информация, компетентност и рефлексия, за да притисне Борисов. Всъщност гостът беше водещият в това интервю, а не пишман "журналистът".

Беше гаф, че премиерът си извади листче да чете икономически данни. Това издаде "четата", че е знаел въпроса. Още по-неадекватна беше реакцията на Трифонов, който го попита, защо носи това листче. Тук пък Борисов се оказа неподготвен за "удара" и отговорът му бе също така нелогичен - защото отговарял на въпрос на зрителя. Интервюто не роди нищо ново, нито новина, нито тема за размисъл даже. Беше резилът на шоумена.  

Второ, което е и по-важно. Това интервю показа, че Слави Трифонов не става за политик. Той борави с констатации и заучени тези, без да има задълбочена политическа подготовка. Борисов го изяде с парцалите, когато интервюто заби в политически теми, чието развитие във времето е  минавало покрай ушите на шоумена или просто е гледал нещо си по телевизията.

Затова и всички приказки и надежди на заблудени люде, че Трифонов може да направи политически проект увяхнаха окончателно тази вечер!  Той просто предаде хората, които са виждали в него някаква роля на народен трибун. Пълна измама! Всичко е било за лъскане на поувяхнал Тв рейтинг. Доста отвратително! Това е единствената полза от това мило интервю на червеното диванче! Което не е малко. Една истина повече и една заблуда по-малко.

Източник: Валерия Велева/"Епицентър"



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
И коя е тази известна журналистка,къде е известна? И как си представя Слави - сринат? Много смешна статия сте пуснали?
0
 
 
Това "шоу" е поредното доказателство,че без сценарийй на бездарни червеногъзи внучета ,водещия е един селски нафукан примат.Типичен цървул с его недочел Пази Боже сляпо да прогледа. Ако задкулисието не му беше дало трибуна на тази марионетна тояга,до сега щеше да е един посредствен глупак продаващ мартенички пред цум-а! Царя е Гол....Слави е кух и бос!
+3
 
 
... чувствата бяха взимни, целувката беше уста в уста.. а кой пусна езиче?
0
 
 
Браво на Валерия Велева?Много точен и прецизен коментар.Слави се срина и всички видяхме неговата пълна безпомощност пред Бойко Борисов.Видя се,че Слави не става за политик и който е хранил някакви илюзии за него в това отношение,се е разочаровал.
+4
 
 
Пълна ПАРОДИЯ.Няма какво друго да се добави.Срам ме е.!!!!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 23.11.2018 г.
+5
 
 
Славейко учиндолски отдавна е в добри отношения с всяка власт! Ужким ги критикува понякога, но опре ли до оставки, преврати или избори - все е само с властимащите. Тоя цървул си гледа келипира и хич не го е еня за народа. На приказки го докарва, но винаги е с власта - да не изпусне кокала.
на 23.11.2018 г.
+5
 
 
Така е. Аз по-скоро мисля , че Слави остана в шок , защото премиера прие да дойде при него и явно въобще не очаквал това и затова не се подготвил, от което бате бойко реши да се възползва :) Даже май му хареса щом се само покани на края пак. Слави е леко сбъркан. За политик не става , за журналист не става , а по скоро за съдник без ръководни функции. Аз лично не вярвах , че бойко ще се съгласи да отиде при слави.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: