Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Андреа разказа за връзката си с най-силния българин, обясни и за паник атаките
Автор: Екип Varna24.bg 15:11 / 18.11.2018Коментари (4)4976
Всички крещяха, но само мен ме снимаха" – така къде на шега, къде сериозно Андреа коментира поведението си по времето на мача на нейния приятел Кубрат Пулев с Хюи Фюри. "Не знам кой човек на мое място би се чувствал по-спокоен да гледа човека, с когото живее 12 години, на ринга да се боксира на важна галавечер с неслучаен противник", подчерта тя. Певицата гостува в предаването "Тази неделя“ по bTV и коментира връзката си с Пулев. 

"Няма толкова значение кое е момичето до най-силния българин. Важното е, че България има такъв успял спортист – в държава, която толкова малко дава за спорта, трябва да си много талантливи, амбициран и постоянен, за да успееш".

Двамата не прекарват много време заедно преди важните мачове, защото режимът на Кубрат се разминава с нейния и не иска да му пречи. Блондинката призна, че също като Кобрата иска да има голямо семейство. Боксьорът преди дни разкри, че иска пет деца. Андреа пък сподели, че получава паник атаки при допира си с булчински рокли.

"Когато той тренира за мач, избягваме да се виждаме. Той спазва режим. Става много рано, има определени часове, в които трябва да спи. Храни се по определен начин. Това са все неща, които са разминават с моя режим. Затова е по-добре да не се виждаме, за да не му преча. Мисля, че така е нормално.“, коментира Андреа.

"Аз също искам да имам голямо семейство и може би е време да започнем да работим за това, тъй като годините си минават. Часовникът тиктака. Може би малко се разпиляваме повече заради кариерите си. И двамата искаме семейство, но като дойде време за мач той се настройва към него, а аз към музиката.“, призна певицата на въпрос дали споделя желанието на Кобрата за пет деца.

"Имам уплах като видя булчинска рокля. Преди години ме снимаха за каталог и трябваше да облека сватбена рокля. Стана ми лошо, почервенях. Нещо като алергия се получи. Когато свалиха роклята, се почувствах много добре. Успокоих се. Паник атака получих. Харесвам сватбите. Много са романтични. И двамата сме "За“, когато тръгнем да създаваме семейство. Споделяме чувството, че когато се създават деца, трябва да сте женени. Не съм мислила дали искам голяма и тайна сватба.“, разкри блондинката.




Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
беше се напила като свиня, залиташе, по двама човека я държаха, защото беше и агресивна ...
0
 
 
" Важното е, че България има такъв успял спортист - в държава, която толкова малко дава за спорта"Ох колко е глупава, грехота е да каните такива хора за интервюта, след като имат сериозна липса на мозъчна активност. Защо ли вече всяка втора куха кифла коментира държавата сякаш разбира от нещо в тоя живот? Имаме много успели спортисти , които са известни в цял свят, за разлика от тоя наперен дудук, който се бие само срещу подбрани хора с изключение на Кличко , който разбира се го смаза и направи на 2 стотинки пред всички медии заради отношението на "нашето момче" след и преди мача..аз лично не се гордея ,че този е Българин , дори обратното. (мое мнение)
Aнонимен
на 18.11.2018 г.
0
 
 
Няма ли кой да ви наплеска , че да се прегърнете!
0
 
 
Той залязващ боксьор на средно ниво, тя чалга дива на селско ниво,НО ПАТРЕОТИЗЪМ батка!!!! Дай гайдете и напреде!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: