Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Кулагин с брутални обиди към Цецо от "Биг Брадър"
Автор: Екип Varna24.bg 08:49 / 07.11.2018Коментари (0)3800
©
Гримьорът Валентин Кулагин попиля колегата си Цецо Андреев с яростен пост в мрежата. Повод за гнева на заядливия хасковлия стана визитката на Андреев, заснета за участието му в "Биг брадър". В нея той демонстрира завидна доза самочувствие, обяви се за най-добрия коафьор в страната и нарече Кулагин "палячо" и "срам и позор за гримьорите в страната". Валентин не му остана длъжен и побърза да изкаже пиперливото си мнение.

"Като го няма Кулагин - дайте път на неговите бледи имитации! Първият обаче си оставам аз, значение колко ще има след мен. Ментетата са много, но оригиналът е един! Както предвеща вчера, ще има опит за повтаряне на схемата, с тази разлика, че Кулагин съм аз и не съм вътре всеки с изгорял перчем. Аз не лижа и задници! Сега осъзнавам какъв прецедент съм в историята на ББ!", изригна той в социалната мрежа.

"Крайно незаинтересован съм от гримьорката Цура от Койнаре, но понеже си позволи да говори за мен, ще върна жеста. Ще кажа само за джуджето-ромин, че той не е гримьора на "звездите", а безплатната им подлога, техният имитатор, но не и създател на визии. И всъщност той е гримьорът, който петни професията ни, известен с това, че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим, заради проблемите му с наркотиците. Ежедневно поемам разочарованите му клиентки, които не искат и да чуват за него. И за финал ще кажа, че аз никога няма да бъда "гримьора на звездите", защото тези "звезди", които той гримира са едни елементарни проститутки", добавя Кулагин.

"Едно е сигурно - ще гледаме как бай мангау върти кючеци и зее със силиконовата си джука. Дано това ви е интересно, друго няма да видите", пише още той.

Ето и пълния текст на писанието му:

"Като го няма Кулагин - дайте път на неговите бледи имитации! Първият обаче си оставам аз, без значение колко ще има след мен. Ментетата са много, но оригиналът е един! Както предвещах още вчера, ще има опит за повтаряне на схемата, с тази разлика, че Кулагин съм аз и не съм вътре, а не всеки с изгорял перчем. Аз не лижа и задници! Сега осъзнавам какъв прецедент съм в историята на ББ! Не стига, че като излязох, мишките от моята къща не спираха да говорят за мен, ами сега и тези новите пълшоци, и те говорят за мен! В цялата история на предаването аз съм и единствения изгонен, който народа нарича "победителят"! Крайно незаинтересован съм от гримьорката Цура от Койнаре, но понеже си позволи да говори за мен, ще върна жеста.

Ще кажа само за джуджето-ромин, че той не е гримьора на "звездите", а безплатната им подлога, техният имитатор, но не и създател на визии. И всъщност той е гримьорът, който петни професията ни, известен с това че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим, заради проблемите му с наркотиците. Ежедневно поемам разочарованите му клиентки, които не искат и да чуват за него. И за финал ще кажа, че аз никога няма да бъда "гримьора на звездите", защото тези "звезди", които той гримира са едни елементарни проститутки.

Аз съм гримьор на всяка Нормална, Работеща Жена в тази държава и извън нея, която иска да изглежда добре. Никога не съм парадирал с клиентките си, особено известните, защото за мен е важно клиентките ми да се гордеят с мен, а не аз да се рекламирам чрез тях! Едно е сигурно - ще гледаме как бай мангау върти кючеци и зее със силиконовата си джука. Дано това ви е интересно, друго няма да видите. Всеобщото лицемерие и на останалите мишкарници е видимо.. Жалко, че го няма Котарачето вътре, да ги мята в тъч по цял ден".



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: