Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Схемата за първото място: Наркобос подкрепя Кулагин във "ВИП Брадър"
Автор: Екип Varna24.bg 11:29 / 14.10.2018Коментари (4)13524
©
Яка мутра от софийския квартал "Люлин" подпира Валентин Кулагин във "ВИП Брадър". Благодетелят от години бил любовник на гримьора, като в същото време издържал законна съпруга и деца. Печелел близо 100 бона на месец като шеф на наркодилърите в района. 

Спонсорът на Кулагин бил около 40-годишен. Двамата се запознали още когато гримьорът нямал пукната пара и се чудел как да свързва двата края. Джендърът спял с дилъра, който имал тайна страст към травестити. 

Според светските клюки, го карал да носи рокли и дамско бельо, благодарение на което брадърът и до днес има афинитет към дантели, блестящи материи и дрешки, които могат да се купят само в сексшоп. Срещу своите услуги получавал солидна издръжка, а по-късно – и мощен тласък в кариерата си на гримьор и светска знаменитост. 

Говори се, че връзката на гримьора с люлинската мутра може да се счита за "сериозна", тъй като и до днес джипът на дилъра почти всяка вечер е паркиран пред кооперацията, в която живее Кулагин. За отношенията им знаели всички с изключение на законната съпруга на наркобоса, която послушно си гледала децата вкъщи. Тя била свикнала мъжът ѝ да го няма късно вечер и отдавала отсъствията му на неговата работа. 

Смята се, че именно благодарение на богатия любовник Кулагин за броени дни е успял да се превърне от персона нон грата в най-харесвания съквартирант в къщата на Големия брат. Люлинският наркобос организирал цяла група поддържници, които да гласуват в полза на гримьора и да го подкрепят в интернет форумите. Тази стратегия била измислена лично от джендъра, който имал фикс идея да излезе от "ВИП Брадър" като победител. 

Той обаче до последно не бил сигурен дали машината за гласуване ще проработи. Затова, когато за пръв път чул, че има най-голяма зрителска подкрепа от всички номинирани за изгонване участници, бил изключително изненадан. Това стана само две седмици след старта на риалитито на 10 септември. От резултатите гримьорът разбрал, че схемата, която е измислил, вече работи. Сега само чакал финала на шоуто, за да се окичи с лавров венец като любимец на публиката. Нежният хасковлия много държал на тази победа – бил сигурен, че тя ще вдигне акциите му като гримьор, а оттам ще напълни джоба му, съобщава "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Биг брадър манипулира гласовете. Нали ако изгонят циркаджията никой няма да им гледа цирка. Защо го върнаха след като има правила и той отдавна трябваше да е вън. Точно затова държаха и оная кукувица Луна. Кой мислите ще пуска SMS за тях.
+3
 
 
Много си умен избираш лесния път към летището.Заради такива бегълци като теб милата ни родина България е в това положение.И скоро и циганите ще станат мнозинство защото бягате като мишки.Нашите предци за това ли са се борили.Аз казвам ОСТАНИ И СЕ БОРИ!!!И колкото сме повече толкова по близо ще е ПОБЕДАТА.
+2
 
 
....трагедия...,абсолютна трагедия...,ако ТОВА създание спечели..,бързо към летището хора.....,тя,милата родина България вече си е отишла....
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: