Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море не успя да спре ЦСКА
Автор: Екип Varna24.bg 21:59 / 15.09.2018Коментари (0)3244
©
Черно море отстъпи с 1:3 гостуването си на ЦСКА в мач от 8-ия кръг на ППЛ, игран на стадион “Българска армия". “Моряците" играха равностойно на своя съперник, но не успяха да реализират ситуациите си пред врата на домакините. Варненци бяха подкрепени от 10-ина свои верни фенове, както и от юношите на Черно море, който утре има мач от Елитната група до 17 години срещу Витоша Бистрица.

След началния съдийски сигнал Черно море започна колебливо и допусна гол още в първата минута на двубоя. Жорже Интима изведе Джеси очи в очи със стража Благой Макенджиев в 15-ата секунда на срещата. Халфът на “червените" прехвърли вратаря, а впоследствие се получи сблъсък, при който бутоните на ганаеца попаднаха в тялото на Макенджиев, а топката се отби от дясната греда, но при добавката Джеси бе безгрешен и даде аванс на домакините. Въпреки бурните протести от страна на всички футболисти за нарушение в атака срещу вратаря на Черно море, попадението бе зачетено. В 8-ата минута Васил Панайотов бе оставен непокрит в наказателното поле. Халфът получи пас от Н`Донгала и стреля, но ударът му от около точката на дузпата метра мина над вратата.

14-ата минута Мехди Фенуш пресира Чорбаджийски, който върна към вратаря, но Витаутас Черниаускас в опита си да изчисти топката си я вкара в собствената врата за 1:1. В 26-ата минута Васил Панайотов пробва да реализира от пряк свободен удар, като насочи топката под напречната греда, но Черниаускас се намеси решаващо и изби в корнер. В 29 Бодуров изведе Десподов зад гърба на отбраната, но Макенджиев успя да избие неговия изстрел. Последва добавка на Едвин Джеси, но Енчев отклони топката в корнер. 4 минути по-късно Н`Донгала надбяга Лясков и стреля от малък ъгъл, но стражът на домакините изби в корнер. Веднага след това Радослав Василев засече с глава центриране на Дани Кики, но ударът му бе слаб и не затрудни Черниаускас. В 39-ата Кирил Десподов изведе ЦСКА напред в резултата след прецизно изпълнение от пряк свободен удар.

58-ата минута Румен Пинто покачи на 3:0 след удар от около 25 метра. Халфът на домакините намери топката от ждроб и я прати неспасяемо в горния десен ъгъл на вратата, пазена от Макенджиев. В 71-вата минута Мауридис Жуниор намери нахлуващия на скорост Тиаго Родригез, който стреля от наказателното поле, но топката срещна гредата.

Съставът на Черно море: Благой Макенджиев, Мирослав Енчев, Илиас Хасани, Пламен Димов, Кононгол, Васил Панайотов, Петър Витанов (79-Георги Божилов), Мехди Фенуш (58-Мартин Минчев), Аристот Н`Донгала, Дани Кики (Георги Илиев), Радослав Василев.


Още по темата: общо новини по темата: 232
06.03.2020
09.11.2019
04.06.2019
30.05.2019
28.05.2019
27.05.2019
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: