Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
"Вип Брадър 2018" започна със скандали
Автор: Екип Varna24.bg 09:11 / 11.09.2018Коментари (2)6404
Снощи започна "Женското царство" във VIP Brother! Сезонът, вдъхновен от силата на нежния пол, посрещна 17 съквартиранти, които в следващите месеци ще живеят под покрива на най-известната Къща в България. Като едно от най-интересните съжителства в Къщата се очертава това на Ева и Ваня от Фамилия Тоника - групата, която се превърна в емблема на българската естрада. Преди да влезе в Къщата, Ваня Костова сподели, че именно Ева е била една от причините да напусне групата. Какво ще се случи между двете след толкова години, ще видим само във VIP Brother! 

Веселин Плачков, изиграл образа на Васил Левски, заяви, че влиза в шоуто, за да победи. Актьорът определя себе си като "куражлия" - не приема някой да му казва как да обича или как да живее. Жената до него е певицата Мариана Попова, от която очаква дете. Половинката на Гала също прекрачи прага на Къщата. Стефан Николов влиза в шоуто с нагласата да го спечели и твърди, че той ще определя правилата в Къщата. Смята се за самоуверен, способен и надарен. Но дали няма да срещне сериозен отпор в лицето на гримьора Валентин Кулагин, който заяви в първите минути на шоуто "Ще имат два варианта: или да играят по моите правила, или да ги накарам да играят по моите правила". 

Божана Кацарова е готвила за президенти, артисти и много богати хора, но влиза в Къщата, за да покаже на хората, че е повече от това, по нейните думи - “много повече от кухненски пастор". Мистър София 2018, Ричард, е Съквартирантът с най-ясни мотиви за участие във VIP Brother 2018 - "Някои се борят за любов, други за семейство, за мен най-важното е да съм успял! Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България".

В Къщата влезе и семейство - Петко и Яна Димитрови. Двамата се запознават в телевизионното шоу Dancing Stars, а от пет години са и женени. Влизат в Къщата, защото искат да избягат за малко от децата и да си починат. Двамата ще бъдат със статут на самостоятелни Съквартиранти, но с право на един глас при номинации. 

Константин Трендафилов, известен с алтер-егото си Папи Ханс, също с сред участниците в новия сезон на VIP Brother. За себе си споделя, че е притеснителен, честен, добър, скромен, срамежлив, а когато се забавлява, става Папи Ханс. "Ако човек не се излага, не се забавлява. Излагането е пирът на душата". 

Бъдещият лекар Атанас, по-известен като певецът Наско Колев, заяви, че се плаши от Женското царство, защото много жени на едно място "не е свежа работа". Друг музикант в Къщата ще е лошото момче на българския рап Ванко 1. Ванко смята, че е единственият български изпълнител, който отговаря на изискванията на американския шоу бизнес. Влизайки в Къщата заяви, че не би приел мисии, в които го карат да се облича като балерина или жена, но дали наистина ще откаже? 

В Къщата влезе и Нора Недкова, която заяви, че е родена да бъде директор и Биг Брадър веднага й даде първата тайна мисия в Къщата, а именно - тази на директор. Мис Плеймейт 2017 смята, че е родена да бъде звезда, но смята, че е объркала държавата, в която се е родила! И тя... 

"Много мразя да ми се надуват и много обичам да ги пукам. Мога да надговоря всеки и то в рими, така че да не ме ядосват", това пък заяви изпълнителката Диона, която определя себе като “българския Еминем". Заедно с нея ще гледаме и друга БГ изпълнителка – Лора Караджова, която каза, че се гордее с песните си и стила, в който работи и се надява в Къщата да не влезе и тъмната й страна. 

Телевизионната водеща Мира Добрева харесва идеята за Женско царство. Иска да види дали жените могат да са обединени "Като едната донесе ябълка на другата, останалите да не изплюят бръмбари по нея. Най-много обичам чепатите характери, много обичам сложните характери. Смятам, че ще ги покоря. Умирам от страх, че някой може да ме нарани".

И накрая - моделът в Къщата се казва Розмари. Тя е от смесен брак - баща й е германец, а майка й - от Казанлък. Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, но не смята, че е типичен модел, защото няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко. Дали Розмари, за разлика от Нора Недкова, не е родена в правилната държава?! 

Какво ще се случва със Съквартирантите, как ще живеят под един покрив, дали царството ще е наистина женско или мъжете бързо ще направят преврат? Това са само част от въпросите, на които Биг Брадър ще търси отговор този сезон.



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
На гримьора Валентин Кулагин защо не му е отредено място за "третия джендър"?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: