Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нормално ли е? 14-годишната дъщеря на Коко и Анелия клонинг на Николета
Автор: Екип Varna24.bg 09:44 / 30.08.2018Коментари (8)4295
©
Дъщерята на фолкаджийката Анелия - Ивон, е клонинг на Николета Лозанова, забелязаха острите погледи на светски почитатели. Изправена коса с екстеншъни, надути устни, огромни мигли и оформени големи вежди изграждат визията на 14-годишната чалга наследничка, която поразително прилича на 30-годишната силиконка. Рожбата от любовта на Анелия с бизнесмена Коко Динев изглежда много по-голяма за възрастта си, като трудно някой може да предположи, че е осмокласничка, ако я срещне в тъмното.



Скандалната визия на Ивон предизвика вълна от негативни коментари. "Анелия, ти беше и си певицата с най-премерен и скромен стил и на дрехи, и на грим. Ти беше дълги години без никакви подобрения, най-естествено красива. Защо си й позволила да изглежда така! Нищо от този живот няма да я подмине, защото е красиво дете. Но на тези години е недопустимо да й позволяваш да изглежда така!", разгневи се почитателка на чалгарката.

"Ужас! Като малка беше толкова красиво дете, а сега прилича на зомби. Анелия как можа да допусне това?!", добавя друга, загубила ума и дума последователка на изпълнителката.

Още преди няколко месеца Ивон се показа в новия си вид и още тогава обра негативните мнения, че момиче на 14 години не може да изглежда по този безумен начин. Тежките гримове и подобрения я състаряват и тя няма нищо общо с връстниците си. Анелия твърди, че наследницата й не се е подлагала на никакви интервенции за уголемяване на устните.

"Не бих й позволила подобно нещо и в това съм категорична. Ивон е в такава възраст, в която й е интересно да се гримира и експериментира. Естествено, не ходи на училище по този начин. Тя е на 14 години и заедно с нейните съученички следят Инстаграм и виждат как изглеждат световните звезди. Но това е напълно нормално за момичета, които са в осми клас. Няма как да тормозя детето си само защото някой е взел нейна снимка и я е коментирал. За мен много по-важно е да говоря с нея за образованието й и нещата, с които тепърва ще се сблъсква Ц наркотици, полов живот", коментира чалгарката.

Като по-малка Ивон беше пухкава и притеснително дете, което придружаваше майка си по-големите концерти, но не се престрашаваше да демонстрира самочувствие, пише "България днес". С навлизането в пубертета поведението й коренно се променило и тя вече има усещането, че е прихванала от звездната слава на майка си. Все още няма официална информация дали тийнейджърката си има гадже, но ако продължава така смело да пуска снимки, няма да е изненадващо, ако се похвали с някой младеж, който да се радва на устните й. А нищо чудно и да продължи с експериментите на визията си и да изненада с още някои екзотични подобрения.




Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 31.08.2018 г.
0
 
 
Незнам какво нередно виждате. Аз виждам едно момиченце , което се копира свой идол или човек на подражение. Навремето повечето сме правили така. На Сузанита поведението е непристойно и според мен трябва да се заемат социалните с нея, защото явно родителите не са наясно. Но в дадения случай няма нищо нередно поне според мен.
+2
 
 
Какво се учудвате.На конвейра на пластичните "магьосници" тунинга е един и същ ,затова и "резултата е един и същ.Накрая всички заприличват или на Донатела Версаче или на Майкъл Джексън.
+2
 
 
Явно съм старомоден и не разбирам, но на 14 с такава визия?!?
на 30.08.2018 г.
+1
 
 
Коко и Анелия - Хазартен Алкаж и К*рва. Оттам нататък всичко е следствие.
+3
 
 
С тия родители за пример - толкова.
Предлагам билков чай за регулиране на теглото .
+6
 
 
Повече от нормално за средата в която живее и родителите с които живее..... нали не очаквате да прати снимки от библиотеката..
Празник на пенсионера в Ж.Р.Тракия.Лично кметът Костадин Димитров ни поздрави.
на 30.08.2018 г.
+2
 
 
Не е нормално,но родителите на тинейджърките по-добре знаят.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: