Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Крисия: Тъжно ми е за Слави, липсва ми!
Автор: Екип Varna24.bg 16:09 / 26.07.2018Коментари (0)6207
©
Крисия е родена на 1 юни 2004 г. във Варна в семейството на Марин Тодоров и Ангелина Попова. Живее в Разград, а от есента ще е в София. Има две сестри - Марина и Тифани. На сцената е от 3-годишна възраст, когато започва да се изявява на редица празнични мероприятия в Разград. Истинският й пробив идва с участието й в кастинга за "Шоуто на Слави", като към днешна дата тя не е част от предаването. През 2014 г. завърши на второ място на детското издание на "Евровизия". Тя изпълни песента "Планетата на децата" под акомпанимента на младите пианисти Хасан и Ибрахим. Ето и интервюто й за "България Днес":

- Криси, честито! От новата учебна година ще си част от Националното музикално училище "Любомир Пипков". Какви са очакванията ти? 

- Благодаря! Радостна съм, че ще уча в музикалното училище, защото искам да получа професионално обучение в сферата, в която искам да се развивам. Очаквам да ми хареса много и да се запозная с прекрасни хора! 

- Трудно ли ти беше да се подготвиш за изпитите и колко време отдели за учене? 

- Имах малко време за подготовка, около един месец. Беше ми трудно и притеснително. Не знаех дали ще успея за толкова кратко време да науча материала по солфеж, който беше труден и нов за мен, тъй като никога преди това не съм го учила. Радвам се, че успях да се справя! 

- Защо се насочи към джаз и поп пеене? 

- Това е стилът в музиката, който харесвам и който съм учила досега. Беше естествен избор. Имам желание и да уча китара. 

- Какви емоции те връхлитат, когато се замислиш, че трябва да замениш Разград със София? 

- Знам, че няма да ми е лесно да заменя спокойствието и удобството на малкия град с големия и динамичен град София, но се вълнувам много от новото начало! Очаквам промяната да ми се отрази положително и дори нямам търпение! Ще ми липсват близките и любими хора. Госпожата ми по пеене и групата по танци.

- Натрупа ли ти се умора? Успя ли това лято да си починеш и да събереш тен на морето?

- Имах достатъчно време да си почина и не се чувствам уморена, а по-скоро заредена за нови предизвикателства. Бях и на море и си прекарах прекрасно с приятели.

- Със Слави Трифонов вече не работите заедно. С какви спомени оставаш към него?

- Всички спомени, които имам от времето, през което бях част от прекрасния екип на Слави Трифонов, са много силно емоционални и хубави. Благодарна съм на Слави за незабравимите мигове, големите сцени и любовта. Липсват ми екипът и работата с тях. Привързах се към всички през времето, което бяхме заедно. Забавлявали сме се много по време на работа и всички моменти са ми ценни. Ще се радвам много, ако някой ден имам възможност да бъда отново на една сцена с "Ку-ку бенд" и Слави.

- Всички знаят за страстта ти към пеенето, но разкажи за голямата ти любов към танците.

- Танците са ми страст от много малка, още от 3-годишна танцувам. За мен танците и пеенето вървят ръка за ръка. Танцувала съм модерен балет, спортни танци и хип-хоп сега. Надявам се в София да намеря добра школа, в която да продължа да танцувам, както и да ми остава време за това.

- Какви са най-големите ти мечти в професионален план?

- Мечтая да стана истински музикант. Да мога сама да си пиша музиката и текстовете. Искам да покоря света като певица и актриса. Да прославя България и да радвам хората с моята музика. Да съм щастлива! Не искам да си поставям граници и искам да стигна до световната сцена.

- Как ще оцениш последните години, в които стана най-популярното дете в България?

- Популярността ми даде много възможности за изяви на различни големи сцени, запознанства с много хора и много емоции. Благодарна съм за всичко, което ми се е случило. През тези години се научих на много и полагах големи усилия, получавах одобрения и критики, научих се да приемам всичко с благодарност.

- Чувстваш ли се звезда?

- Тази дума "звезда" никога не съм я харесвала и не се чувствам такава. Чувствам се щастлива, когато успявам да се справя и когато публиката и феновете ми пращат своята любов.

- Кой е най-запомнящият се момент в живота ти?

- Това е моментът на "Детската Евровизия". Един от най-вълнуващите и приказни моменти в живота ми!

- Връщаш ли се назад в спомените за участието си на конкурса и съжаляваш ли, че не спечелихте първо място?

- Не мога да забравя този момент, но гледам напред и изживявам настоящето, очаквам новото. Никога не съм съжалявала за първото място, бях много доволна и щастлива от това, което постигнахме.

- Коя е любимата ти песен на български и коя на чуждестранен изпълнител?

- Имам много любими песни. Сега слушам една млада изпълнителка Billie Eilish, която харесвам и една от любимите ми песни и е Lovely. От нашите изпълнители харесвам Михаела Маринова и песента и "Не ти ли стига". Като цяло слушам повече световна музика. Не подражавам на никого, но има много изпълнители, на които се възхищавам.

- Какво ти пишат почитателите в социалните мрежи? Вслушваш ли се в техните препоръки и желания?

- Пишат ми различни неща. Благодаря им за подкрепата и любовта! Вслушвам се във всичко, което казват, но преценявам положителното и важното сама. Изпълнявам желанията, които ми харесват.

- Колко часа седмично отделяш, за да се упражняваш в пеене?

- Пея по цял ден.

- Преди време отряза косата си, за да я дариш на болен човек. Как се реши на тази стъпка?

- Първо реших да се подстрижа, а после разбрах, че косата ми може да бъде дарена за болни хора и с радост взех това решение да го направя. Най-голямото щастие е да направиш друг човек щастлив, с каквото можеш да помагаш. Радвам се, че имам тази възможност да го правя и винаги ще го правя. Искам хората да са щастливи и да си помагат повече.

- Какво искаш да кажеш на родителите си, които толкова много те подкрепят?

- Че ги обичам безкрайно и им благодаря за всичко!

- Подготвяш ли нови проекти в бъдеще?

- Има интересни неща върху които работя с моя музикален екип, в областта на музиката и актьорското майсторство. Когато има нещо завършено ще го споделя.

- Кажи ни нещо, което никой не знае за теб.

- В интервютата, които съм давала, съм споделяла всичко за себе си, което обичам да правя и харесвам. Може би това, че се качих за пръв път на кола да шофирам в четвърти клас, на полигон за шофиране.

- Грижиш ли се все още за кучето Тоби?

- Да, разбира се! Цялото семейство си грижим за него. Много го обичам и постоянно му се радвам.

- Последната книга, която прочете, е...

- "Лятото на страха" на Дан Симънс.



Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: