Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мира Добрева ужасена от обира у тях, докато спи с детето
Автор: Екип Varna24.bg 09:25 / 23.07.2018Коментари (2)3021
©
Мира Добрева е обирана вече 5 пъти. Самата тя признава, че се страхува - както тя, така и детето й. Последният обир е в новия комплекс, в който отскоро тя живее с детето си в столичния квартал "Изток". "Това, което се случи, се случва на много български семейства и е процес, който по някакъв начин трябва да бъде спрян. Затова точно реших и да говоря", поде журналистката в ефира на Нова телевизия.

"През прозореца, докато спим с детето ми сами вкъщи, за 4-и пореден път и за първи откакто сме в този дом, прониква, необезпокояван от десетките видеокамери и от СОТ-а, един весел симпатяга - крадец. Необезпокоявано взима неща - две чанти и прескача отново, връщайки се на терасата. Разглежда очевидно на спокойствие съдържанието на чантите. След предишните обири не държа повече от 50 лева в портфейла си обаче. Оставил е нещата на терасата на съседите. Не сме чули нищо и не усетих чуждо присъствие. Тази нощ принципно не спах добре, но не съм усетила нищо", заяви тя пред Нова тв.  

"И преди Жорко много ме е разпитвал. При един от предишните обири се прибрахме и видяхме погром. Децата имат силно развито чувство, защото той явно е усещал нещо, защото много подробно ме разпитваше. Искаше да му обещая, че никой няма да влезе. Уви, нищо не може да ги спре крадците. Аз какво да кажа на аудиторията? Сложете си СОТ, охрана и видеонаблюдение ли? Работете здраво и упорито за да си осигурите всичко това? Гаранция обаче очевидно няма. Уважения към полицията и държавата, но трябва да се вземат спешни мерки. Да, този път са откраднати малко пари, но можеше да са повече", каза Добрева.

"Не бях пуснала СОТ-а на прозорците, защото е топло, отворих ги. Освен това имаме много камери и бях спокойна", каза тя. "Не знаеш, ако се събудиш в този момент, когато има крадец в дома ти, дали той няма да те види и дали ще оцелееш. Той може да е наркоман или убиец и да те нарани", притеснено заяви Добрева. 

"Този път се замислих дали има смисъл да подавам жалба. Тази търпимост, до която ни карат да стигаме, вече е страшна. В събота искахме да тренираме, да караме колела на Витоша, но всичко пропадна. Ние се занимавахме с крадците, а те не се занимават с нас. Те си почиват някъде с нашите пари", раздразнено заяви журналистката, а после се обърна към крадеца, който според думите й е много нагъл, защото дори не е сложил маска, за да скрие лицето си: "Откъде си сигурен, симпатяга, че нищо няма да ти се случи?".



Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Купете си арбалет и отстрелвайте!
0
 
 
Харесал я е симпатичния крадец.И затова и да смени дома,той пристига на проверка.Има фитш да я гледа как спинка...джобните са само да заблуждава за какво влиза!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: