Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Изплува ново разкритие за починалия доведен син на Емилия
Автор: Екип Varna24.bg 13:21 / 02.06.2018Коментари (0)7251
©
Доведеният син на фолкпевицата Емилия, 19-годишният Феди Башур, който почина след катастрофата на магистрала "Тракия" навръх 24 май, е снимал филм миналата година, пише "Телеграф".

5-минутната лента е дело на Никол Паскалис, приятел на гаджето му Деспина Кацируба. Главната роля е поверена на Феди - той влиза в образа на бездомник, който пренебрегва етикета и морала си, за да отиде на интервю за работа. Младежът е бос, само с дрипава тениска и стар панталон, и трепери от студ на земята пред голямата сграда.

Талантът на героя му е рисуването. До себе си държи красива картина, която съвсем го доказва. Случайно в полезрението на просяка попада бележка, залепена на магазин, на която пише, че фирма търси илюстратор и графичен дизайнер. Героят му веднага решава да опита, но за да отиде на интервюто му е нужно прилично облекло. За да си купи по-хубав костюм, той краде чантата на момиче, а от портмонето й взима всичките й пари. В случая момичето, което играе жертвата всъщност е приятелката на Феди - Деспина.

Парите, които той прибира от нея обаче, не са достатъчни и прави домова кражба. В края на филма се вижда как Феди влиза в един от скъпите магазини за мъжки облекла и си купува точно костюма, който иска. На последният кадър младежът вече седи пред бъдещия си работодател и уверено му казва: "Вярвам, че упоритата работа се възнаграждава". Впечатленията за филма са изцяло положителни. Освен добре измислената идея всички, които са го гледали, оценяват играта на момчето като много добра. Самият той изглежда спокойно пред камера, а на някои места във филма дори импровизира в думите.

Познати на Феди споделят, че след участието в тази лента той разказвал, че иска да участва и в други. Обяснил им, че дори би записал да учи актьорско майсторство, тъй като за него това било изключително интересно преживяване. Младежът празнувал последния си рожден ден в Ню Йорк, където живеел. В тесен кръг само с най-близките си приятели. В САЩ той заминал преди година, за да продължи образованието си. У нас младежът учил в училище за деца на чужденци с по-големи възможности. В анго-американското той бил сред пълните отличници, което пък преди няколко месеца изиграло голяма роля за приемането му в един от най-престижните в световен план университети - Бостънския.

Момчето споделяло, че след като завърши висше, ще започне собствен бизнес, но паралелно с това няма да спира да учи, а ще запише още нещо.



Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: