Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Бивш "моряк": Черно море има по-малки шансове от Локо (Пд) в бараж срещу Левски
Автор: Екип Varna24.bg 10:50 / 16.05.2018Коментари (3)5179
© Varna24.bg
Бившият играч на Черно море и Локо (Пд) Даниел Георгиев даде своето мнение преди днешния двубой между Черно море и Локомотив (Пд) за 7-ото място във футболния шампионат. Ето какво каза той пред "Меридиан мач".
 
"Предстоят доста интересни и оспорвани мачове за седмото място между Черно море и Локомотив (Пд). Наблюдавах няколко срещи на двата ми бивши отбори, като малко по-детайлно съм запознат с Черно море. Мисля, че те имат леко предимство. Намират се в добра форма и са в подем в последните мачове. В началото при Илиан Илиев имаха проблеми.
 
Тежеше им много това, че дълго време нямаха победа, особено на "Тича". Сега вече се поотпуснаха и играта им тръгна. Наблюдавах ги при победата им над Септември. Мач, в който играха много добре и заслужено се класираха напред. Отсъствието на Димо Бакалов, който беше един от най-опасните играчи на Локомотив (Пд), също ще помогне на Черно море в предстоящите два мача.
 
Отделно от това Илиан Илиев направи някои интересни тактически промени, които доведоха до добър резултат. За мен включването на Мехди Фенуш като централен нападател беше много успешен ход. Атанас Зехиров също започва да играе все по-добре. Сигурен съм, че Черно море ще е друг отбор през следващия сезон и ще бъдат по-сериозен фактор.
 
Специално в предстоящите сблъсъци Илиан Илиев също дава леко предимство на Черно море. Той е много опитен треньор, а не беше отдавна и времето, когато беше в Локомотив (Пд). Познава ги отлично. Бруно Акрапович едва ли ще е чак толкова навътре в нещата за Черно море. Иначе добро впечатление в Локомотив (Пд) ми прави Анте Аралица, който навлиза в добра форма и започва да бележи голове.
 
Що се отнася до евентуалния бараж за Лига Европа - и двата отбора могат да затруднят Левски, ако все пак "сините" успеят да задържат третото място. Аз не вярвах, че те ще имат проблеми със Славия на финала за Купата, но се видя, че не е така.
 
"Сините" страдат, когато са в ролята на явен фаворит. Трудно им е и срещу съперник, който се затваря и играе с почти целия си състав зад линията на топката. Смятам, че в Левски има чужденци, които не заслужават да носят фланелката на тима. Обертан е класа, но Тиам за мен няма качествата за такъв отбор. Има и други.
 
На мен ми се иска Черно море да се класира за баража срещу Левски, но в последните години Локо (Пд) играе по-силно от моряците на "Герена". Затова си мисля, че Локо (Пд) има малко по-голям шанс да затрудни "сините" в баража.
 
Със сигурност обаче и двата отбора са способни да го направят и очаквам да се получат оспорвани мачове".

Още по темата: общо новини по темата: 27
21.05.2018
19.05.2018
17.05.2018
17.05.2018
16.05.2018
15.05.2018
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Сърцат играч,даде много за Локомотив!Успех за Локомотив днес:)
+4
 
 
Дани Георгиев за мен е един от най-яките футболисти които сме имали и един от последните които се раздаваха на 150% за чернобялата идея!
-4
 
 
Не случайно е бивш моряк, Даниел! Пожелавам успех на момчетата, вярвам че с играта си ще затворят устата на подобни капацитети като Георгиев!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: