Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вера ли е най-татуираната известна майка и българка, която сте виждали?
Автор: Екип Varna24.bg 09:12 / 12.05.2018Коментари (0)7600
В групата "Татуирани мами" всички мацки и фенки на мастилото са категорични, че Вера е най-татуираната известна майка и българка, която са виждали. Срещаме се, за да си говорим за страстта към рисунките по кожата и историята, която е написала по тялото си, но тя се оказва много по-интересна и шарена като човек отвътре, отколкото отвън. Вера Миланова е на 33 г., родом от Пазарджик, но е живяла из цяла България - Бургас, Велико Търново, а сега отглежда трите си деца - Бояна на 10 г., Кубрат на 5 г. и Калимана на 3 г., в София. От имената на децата й веднага става ясно, че е родолюбка.

"Гордея се с корените си", заявява категорично Вера и още преди да е започнала да разказва за татуировките си, споделя, че би позволила на децата си да се татуират, ако искат, стига да навършат пълнолетие. "Иска ми се изборът им да е по-осъзнат, а не просто прищявка, но би било лицемерно да им забранявам", честна е майката.

Първия си татус Вера прави преди повече от 15 години, когато самата тя няма навършени 18 г. Родителите не й позволявали по онова време, решава, че ще си татуира скришно долната устна от вътрешната страна на устата. Пише Storm в чест на любимата й по онова време група. И бурята започва... Следват много татуировки през годините и всичките със символика.

"Нямам нито една безсмислена и безцелна татуировка, която съм направила просто ей така, и съответно не съжалявам за нито една. Винаги съм си мислила, че природата е направила животните толкова шарени и красиви. А хората ни е създала като голи охлюви. Затова смятам, че това пространство трябва да се оползотвори", споделя шеговито Вера.

Признава, че не знае точно колко татуса има по себе си, но изчислява, че около 70% от тялото й е в мастило. "Най-много боли на ребрата и трапеца, а на лицето си позволих да си татуирам само едно малко сърчице."

Сред любимите й татуси са, разбира се, имената на децата й, изписани на кирилица на врата й, и едно черешово дърво, посветено на баба й и дядо й, за които казва, че са я отгледали като малка и тя много ги обича. Най-голямата й дъщеричка е изобразена на ръката й и като Пипи Дългото чорапче с лунички, която си остава любимата й героиня от детството и до днес.

"Не се гаси туй, що не гасне" - цитатът от Вазов също е част от колекцията й. Преди няколко години татуира и думата "сила" на врата си. "По това време дори не съм си и представяла колко ще ми е необходима сила", споделя настръхващо екстравагантната майка. След като е завършила първото си висше, специалност "Маркетинг", и работи в сферата на администрацията , а допреди това се е занимавала основно с поставянето на пиърсинг, Вера решава да преобърне живота си на 180 градуса.

"Аз съм от хората, които са започвали живота си отначало поне няколко пъти." "Преди около две години след много тежък личен период за мен реших, че ще започна да тренирам силов трибой - вдигане на щанга, или както е по-известен спортът по света - пауър лифтинг", разказва спортистката. "Винаги обичам да казвам, че когато човек вдига тежко, му става леко на душата."

"Спортът много ми помогна емоционално и психически. Допреди това се занимавах около 12 години с кросфит и фитнес. Започнах да вдигам от 80 кг, сега вдигам 135 кг, разказва за постиженията си спортистката, която е двукратна републиканска шампионка за 2017-а и 2018-а по силов трибой в категория до 57 кг.

Треньорът й обича да й казва, че е най-татуираната сред шампионките и е най-голямата шампионка сред татуираните. Един от последните й татуси е от миналото лято, когато си прави малка щангичка на крака. В момента състезателката следва второто си висше в НСА - специалност "Силов трибой“, предстои й Балкански турнир в Румъния, а мечтата й е да иде на световно първенство.

"Избягвам да се появявам в училището на дъщеря ми, чакам я в колата. Не желая да се натоварвам с ограниченото мислене на някои родители, които за съжаление ще отгледат и ограничени деца." Двете й по-големи деца също се занимават със спорт. Завела сама Кубрат на първата му тренировка по кикбокс, но с тях била и дъщеря й Бояна, която треньорът веднага харесал и също взел в отбора. "Калимана е от друга мая, тя е много артистична. Наричаме я малката Стоянка Мутафова", разказва пред "България днес" с гордост за 3-годишната си дъщеричка зеленооката шампионка.

Интересната визия носи на Вера и известност. Снимала се е в клипове на Слави Трифонов, рапъра Ф.О., редовно я търсят за участие в реклами, а в биографията си има и роля в холивудския филм "Смъртоносна надпревара 4" с любимия й актьор Дани Трехо. Татуировката, която казва, че никога не би си направила, е име на мъж, в когото е влюбена.

Има изписано името на неин много добър приятел татуист - "Ники", което означава двойна енергия, както и имената на нейни много добри приятелки и децата им, проверени във времето. Шампионката споделя, че не пие и не пуши, за да може да е в нужната форма, а изкушенията, които си позволява понякога, когато не е на режим, са вино и сирена, които са любимите й вкуснотии. "Ако мислите, че аз съм интересна, трябва да видите майка ми, която на едни по-зрели години реши също да се татуира и в момента е с ръкав", завършва, смеейки се, Вера.



Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: