Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Министър Кралев на среща във Варна за борбата с уреждането на мачове
Автор: Екип Varna24.bg 13:11 / 20.04.2018Коментари (1)5236
©
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще присъства във Варна на две изключително важни събития на европейско ниво, свързани с борбата с корупцията в спорта, почтеността в спорта и борбата с уреждането на спортни срещи.

От 23 до 24 aприл ще се състои Първа среща на Експертна група “Почтеност“ към Европейската комисия. Тя е създадена по приоритет 1 "Почтеност в спорта“, част от новия "Работен план за Спорт 2017-2020“, одобрен от Съвета на Министрите, отговорни за спорт. В експертната група се включват представители на правителствата на всички държави членки, както и представители на международни институции, работещи в сферата на почтеността в спорта - Интерпол, Европол, ООН, Спортрадар. Събитието се организира от Европейската комисия.

От 24 до 25 април, в изпълнение на проект по програма Еразъм+, Министерството на младежта и спорта организира среща на заинтересованите държави-членки на ЕС на тема: "Съвместно обучение за създаване и развитие на Национална платформа за борба с манипулирането на спортни състезания“. Част от участниците в Експертна група "Почтеност“ към ЕК ще присъстват и на събитието на ММС. Своя опит по време на срещата, ще споделят представители на международни институции, борещи се с корупцията в спорта, като Интерпол, Европол и ООН, както и организацията Спортрадар - световен лидер в анализирането и лансирането на спортни данни и дигитално съдържание.

От българска страна ще участват представители на МВР, Министерство на правосъдието, Комисия по хазарта, БОК, БФС, хазартните оператори.

Целта на събитието е да допринесе за по-лесното и по-бързо създаване на Национална платформа от всяка заинтересована страна-членка, включително Българска национална платформа, която да се бори срещу корупцията в спорта.

И двете събития ще бъдат открити от министъра на младежта и спорта Красен Кралев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Каква борба бе пе**лчета на колелото. Като се ограничат залаганията и като се извадят нашите мачове и работата е готова. Футбол в България в момента има само заради оборота на къщите за залагания..... Най - малкото да се Направи залозите за даден мач, да свършват 24 часа преди началото на самия мач и да видим, няма ли да се променят нещата. Като им спреш келепира от това да наредят мач, щото няма къде да заложиш на него или можеш да заложиш примерно само 1 лев и работата се оправя. Ама от един български мач, един български президент на футболен клуб, реално може да избие парите за сезона за заплати, да се отчете на Перуката, може да си залага, когато иска, колкото иска, за каквото си иска, имало 5 корнера, 3 дузпи и 18 тъча.....с две думи правилата, класирането, футбола се УПРАВЛЯВА ОТ ЗАЛАГАНИЯТА и съответните БУКМЕЙКЪРИ! ПО ЛЕГАЛНА ПЕРАЛНЯ ЗА ПАРИ, още не е измислена..... няма как мач, който съботираш, гасиш им осветлението и по всички правила трябва да е прекратен, в България обаче се играе до дупка, ако трябва на осветление от фаровете на линейките.....
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: