Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нана не сдържа сълзите си: Съученици говорят на детето ми, че майка му ще умре!
Автор: Екип Varna24.bg 11:59 / 06.04.2018Коментари (0)4720
Борбата с рака сега е много по-тежка, защото, когато болестта се връща. Това разкри Нана Гладуиш, която гостува в предаването "На кафе“ по Нова телевизия навръх рождения си ден. "Не можеш да мислиш за проклятие, да робуваш на суеверия, да се кръсти постоянно човек. Трябва да се каже, че това е мояТ живот, това ми се случва. Трябва да е по-реалистично“, каза още водещата на "Съдебен спор". "Наскоро ми казаха, че има нещо сбъркано в мен. Според астралната ми прогноза някак си имам това увреждане да смятам, че сред страдания постигам нещо, израствам“, добави тя за поредната си битка с рака.

Нана призна, че първата химиотерапия е била още по-тежка отпреди. "Мислих си, че този филм съм го играла, но не бе така. Оказа се, че съм с наследствен рак, като на Анджелина Джоли“, разкри тя. Нана вече е преминала химиотерапия, лъчетерапия, а сега е и на хормонална терапия. Водещата е преминала и операция. При това лъчетерапията е продължила "всеки божи ден“ цели шест седмици. "Туморите са се свили, но са на много коварно място. Сега втория път се оказа, че те са в опашката на гърдата“, разкри Нана. Водещата на "Съдебен спор“ горещо призова жените да се подлагат редовно на задълбочени прегледи, за да не им се случват подобни нещастия.

В студиото Нана, въпреки приповдигнатото си настроение, не сдържа сълзите си и разказа за момент, в който е гледала снимки, на които е била дебела, но е имала хубава къдрава коса. "Как може да съм била такъв урод. Искам си тъпата коса“, проплака Нана. Нана също сподели колко е тежко на сина ѝ да знае, че майка му се бори с коварната болест. По думите ѝ, ракът ограбва неговото детство. Веднъж той дори ѝ споделил, че "мрази този рак“. Тя добави, че детето ѝ вече е голямо, за разлика от първия път, и добре осъзнава какво се случва с майка му, но не веднъж е плакал неутешимо за нея.

Негови съученици се опитвали да го убедят, че майка му ще умре, защото е болна и че трябва да се подготви за най-лошото. Той често криел емоциите си, докато един ден не е избухнал в сълзи и разказал за всичко, което се случва далеч от родителските погледи. "Една нощ говорихме доста дълго за всичко. Обясних му много неща и той ги разбра. Аз не знаех, че той осъзнава какво се случва", допълни Нана. 



Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: