Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мисис България размени местата си с ромска съпруга от Враца, изживя шок
Автор: Екип Varna24.bg 14:07 / 27.03.2018Коментари (0)4292
Мария Вачева – настоящата носителка на титлата "Мисис България – Вселена“ – е поредната популярна личност, която ще приеме предизвикателството да размени местата и дома си с непозната жена с коренно противоположен начин на живот във вълнуващия социален експеримент "Смени жената“. В петия епизод на предаването, който ще се излъчи утре от 21.00 ч., зрителите на bTV ще станат свидели на трогателната размяна на съпруги между живеещата луксозен начин на живот Мари и интегрирана ромка от Враца, която работи на поточна линия за отпадъци и едва свързва двата края.

Мари Вачева и половинката й – австриецът Мартин Колегер – са типичен пример за мултикултурно семейство и за това как живеят богатите. Двамата са заедно от 5 години, а романтиката и жестовете, които правят един към друг, са толкова силни, колкото и в първите дни на запознанството им. Имат няколко луксозни жилища в Австрия и в София, работят заедно в компанията на Мартин и в свободното си време обикалят света. Животът им изглежда като сбъдната приказка, за разлика от рутината и реалността в дома на семейството, с което трябва да се разменят.

Мая и Мариус Атанасови са интегрирано ромско семейство от Враца, което живее изключително скромно в малък и уютен апартамент, и най-важното за тях е да осигурят добро бъдеще на единствената си дъщеря Изабела. Тя е на 16 години и за нея образованието е на първо място. Мариус е безработен и си стои вкъщи. Мая работи от сутрин до вечер на поточна линия в завод за отпадъци, а Изабела ходи на училище и чисти ежедневно цялата къща. Бащата е наложил ясни правила в дома си, като най-важните са Изабела да спазва вечерен час и да не ходи по барове.

В много драматични и комични ситуации ще изпаднат двете жени в първата част от размяната, когато трябва да следват стриктно ежедневието на съпругата, с която се разменят. Абсолютен културен шок ще се окаже за Мая новината, че новият й съпруг не говори български и че препаратът за пране, който стои в шкафа, всъщност е хранителна добавка. Не по-малко изненадана ще бъде и Мисис България, когато установи, че трябва да пали печка на дърва и трябва да зачита думата на "новия“ си съпруг.

Цената на луксозния и космополитен живот на Мари и Мартин, строгите правила, които налага Мариус на 16-годишната Изабела, и романтиката в отношенията на семейство Атанасови, ще бъдат основните теми на новите правила в двете къщи.



Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: