Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Григоре, играй и в неделя!
Автор: Екип Varna24.bg 08:58 / 17.02.2018Коментари (4)4034
©
Турнирът в София вече отмина. Неочакван победител - Мирза Башич, а Григор Димитров не дойде. Много български фенове на тениса таят обида в себе си, задавайки си въпроса "Григоре, играеш в Ротердам няколко дни след турнира в България, защо не дойде?'' До определена степен тези хора са прави, защото, най-малкото, изглежда странно Григор Димитров да не играе на турнира в София на 8-ми февруари, когато трябваше да е първият му мач, а да участва на 14-ти в Холандия, и то във видимо много добро състояние. 

От друга страна, това  тема, в която са важни детайлите и която Димитров и екипа му би трябвало да са преценили. Ясно беше, че щом Димитров потвърди участие на турнира от сериите ATP 500 в Ротердам, значи е близо до най-доброто си физическо състояние. Но като че ли у нас присъстваше едно чувство на неувереност как ще започне българинът, ще издържи ли през турнира? Е, вече е на полуфинал. И то с три поредни чисти победи с 2:0 сета над Юичи Сугита, Филип Крайнович и Андрей Рубльов. Всички тези тенисисти са в топ 50 на световната ранглиста. Сериозни имена. Като че ли обаче българина не се интересуваше от това. Димитров вероятно е пристигнал с ясна цел в Ротердам - да спечели турнира. 

Споменатите трима до момента се превръщат в просто спирки към крайната точка. И то от тези спирки, на които няма много качващи се пътници и влакът се движи бързо. Засега. Утре на Григор Димитров му предстои много тежък сблъсък срещу световния номер 7 Давид Гофен. Мач, в който българинът е фаворит. А и няма как да бъде по друг начин след като шампионът от финалния Мастърс за 2017-та до тук в турнира играе тенис, близък до най-най високото световно ниво.  Руснакът Рубльов го усети най-сериозно. 

Ако Димитров се представи така и срещу Давид Гофен, белгиецът почти няма да има възможност за противодействие. Днес много хора ще бъдат пред екраните, подкрепяйки Григор по пътя му към финала. А ако Димитров стигне до последната среща в турнира в неделя и тя е срещу Роджър Федерер, то тогава мачът ще бъде от национално значение. А и преодолим! Така че, Григоре, играй и в неделя!


Източник: Ивайло Червенков/ПОТВ ''Тракия''

Още по темата: общо новини по темата: 13
11.03.2018
10.03.2018
09.03.2018
07.03.2018
27.02.2018
24.02.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ще играе в неделя.За радост на lars,MAX-MAX и всички знайни и незнайни неговии антиФенове :)
-1
 
 
Стига с този каун,яжте му ракетата ,подаде ли Ви го иши Ви опъна на София опън.
0
 
 
Краино време е да биесх дартака Федерер аиде мацхкаи
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: