Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мисис България избухна във Фейсбук: Барбита-Богини ни рекламират пред ЕС
Автор: Екип Varna24.bg 11:11 / 24.01.2018Коментари (4)3547
©
След 10-годишна кариера в чужбина и завръщайки се в България носителката на титлата Мисис България Ана Иванова стана свидетел на Европредседателството ни с разиграването на сцени пред и зад кулисите. По повод мизансцена и необявените роли в целия спектакъл, тя написа коментар в профила си във Фейсбук, ставайки свидетел на струпването на силиконки и златотърсачки в 5-звездния хотел, в който са настанени гостите от ЕС. 

"Добре дошли, скъпи европредседатели в страната на неограничените възможности и Богини - България! Ще направя един много лек анализ на Вашата предстояща визита или по-точно как лично аз виждам развитието на нещата в следващите шест месеца в нашата мила родина...

Започнахме добре, всичко беше на ниво, дори имахме честта да чуем прочувствена откриваща реч на майчиния ни език - поклон за труда и уважението, което ни бе указано! Седмица, две - опознаване на колектива, размяна на визитки, завързване на контакти, запознаване с българската култура, а имено "шопската салата" и домашната ракия на дядо Ставри, между маските, на не със сигурност разбраните Кукери?!...

Но след дългите и уморителни преговори и дебати, идва моментът за най-сладкото...за почивката, за разпускането... Още повече - щом имате удоволствието да бъдете гости на един от най-изтънчените и вълнуващи....(тук е моментът на въображението)....ще оставя Вие да довършите....в България!

В същото време, посещавайки най-популярната социална мрежа, виждам как пластмасови кукли Барби са инвестирали в подготовката за присъствието си на подобни събития, но разбира се с цел възвръщаемост на инвестицията, която сама по себе си надхвърля 200 € (доста за стандарта на милата родина за вечер - 150 лв. грим, 100 лв. прическа, 40 лв. рокля от базар бг., 100 лв обувки и чанта - тотал: 390 лв.) - всичко това "високо качествени" имитиращи продукти! За покупателната способност на средностатистическия българин това са много пари за една вечер, но както споменах не е случайно, не е без умисъл!!!

Всяка вечер след 20:00 ч. лоби барът на .... е препълнен с всякакви вариации на силиконови кукли Барби и поклоннички на поп-фолк (чалга) културата.... Разпускането е 100% в програмата на нашите ЕС председатели, тъй като, повярвайте ми, в Брюксел не биха могли да се насладят на нещо подобно - вечеря, после коктейл, последвани от дъжд от салфетки, снимки във фоайета и тоалетни и разбира се - хубавото българско шампанско "Искра", но с етикет, на който пише Моеет!

В този момент онези 200 € инвестиция вече са стъпили на кота нула и започват процеса на своята възвръщаемост! Но все пак, да не бъдем черногледи, да се опитаме да видим и другата страна на монетата - ЕС ще разбере за добре развитата чалга култура в България, а покрай нея ще чуе и благозвучния майчин език на българина или поне нашите поп-фолк поклоннички ще научат, че Брюксел е град, а не държава или може би дори и някой чужд език - английски, френски...

Не ме разбирайте погрешно, аз нямам нищо против факта, че България е домакин на ЕС-председателството, това е огромна безплатна реклама за моето мило отечество... Надявам се да е реклама за добро, а куклите Барби да бъдат онази част от рекламата, която е неизбежна. В случая гостите на председателството ще са щастливи, задоволени във всякакъв смисъл на думата, и видиш ли - от септември 2018 г. може да сме домакини и на НАТО, НАСА, Пентагона и т.н. 

Равносметката е, че няма само нашите дипломати и политици да са на плюс от това наше домакинство! Надявам се да няма разпознаващи се Богини ;) А ако има, съжалявам - истината понякога боли! Бог да пази семействата ни и България! Поздрави от една простосмъртна!"



Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Една пренебрегната кифла,злобее за "шанса" на останалите :)
+2
 
 
Гледайки снимки на Мисис България Ана Иванова в гугъл се докарах до извода, че мога да заложа поне 3 бири, че тя харесва чалга.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 24.01.2018 г.
+1
 
 
Не се извинявай, Ани - даже много нежно е написано. За Бг барбитата трябва да е по.....хард - те така го обичат! Kisses.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: