Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Крум: Пуснах език на Сузанита и ме обвиниха в педофилия!
Автор: Екип Varna24.bg 10:42 / 20.01.2018Коментари (11)3909
Крум винаги е предизвиквал интерес - било с песен, видеоклип, интервю или друга медийна изява. Сега отново разбуди духовете с парчето "Барабана" в дует с непълнолетната тийнсензация Сузанита. Освен това двамата демонстрират фриволно поведение, което доведе до набеждаването му за педофил. 

Репортер се срещна с певеца, който преди години направи остър завой от попстила към попфолка, за да научи повече подробности за отношенията му с малката дъщеря на Орхан Мурад. Възползвахме се да го попитаме и за огромния скандал с музикалната компания на македонския хитмейкър Оцко, който го обвинява в нейната кражба. Получи се интересен разговор, а Крум е повече от откровен, какъвто е всеки път за читателите на "Шоу".

- Крум, как се събрахте със Сузанита в общо парче? 

- Преди песента със Сузанита пуснах една балада, в която участие взе моята колежка Емилия. Това е първата песен след една дълга пауза от почти година. Паузата я направих неслучайно - бях зациклил и не ми се получаваше както искам. Реших да спра - да не правя нищо, отколкото да се излагам. Исках да променя нещо в музиката си и попаднах на "Барабана" от Мартин Биолчев. Прозвуча ми модерно, от новата вълна. Почти целият текст беше написан и макар да не е много смислено, има запомнящи се фрази. В днешните парчета се редят гъзарски фрази без кой знае какъв смисъл. Притеснявах се от пускането на това парче, защото не знаех дали хората могат да ме възприемат по този начин. Прецених, че една част от парчето ще пасне на млада и модерна мацка, която е интересна в момента, и да се котира и в двата жанра. Свързах се с родителите на Сузанита, защото е непълнолетна и всичко минава през тях. Отидох в Пловдив, запознахме се и те веднага харесаха песента. Всичко много бързо стана, за 4-5 дни направихме проекта. 

- Обвиняват те в педофилия, тъй като публикува клипче, на което пускаш език на Сузанита? 

- В днешно време много бързо се развива младежта и съм сигурен, че този мой език не я е стреснал и изненадал. Ако я чувствам като дете, по никакъв начин няма да се държа по този начин, защото няма да ми дойде отвътре. Възприемам я като млада мацка, която е отворена, и се държа с нея така, както го правя с по-големите. А дали съм педофил - нека преценят хората! Имал съм много прякори във времето, този е нов за мен. Но какво пречи да започнем новата година с нов прякор (смее се). 

- В предварителния разговор ми сподели, че получаваш писма от малки момичета, които ти се оплакват, че родителите им забраняват да слушат въпросната песен със Сузанита... 

- Аз съм най-малкото зло, което трябва да бъде забранено. Но пък всичко, което се забранява, всъщност става по-интересно. Ако ме забранят, сигурно ще ми се вдигне още повече рейтингът. Приканвам да ме забранят официално. И ще стане като с тревата - всички ще се крият по паркове и ще слушат "Барабана" (смее се).  

- Разбрах, че наскоро си получил предложение за брак от 12-годишно момиче...  

- Децата са много разтропани. Това не е единственото предложение. Звънят ми непрекъснато по телефона, събират се в междучасието и цял клас ми крещят: "Искам да се оженя за теб", "Барай го този барабан" и т.н. Предложенията за брак от непълнолетни стават все повече. Малко се виждам в чудо. Обмислям предложенията (бурен смях). Децата в пубертета ги гони хормонът, знам какво е. 

- На колко години е била най-малката ти интимна партньорка?

- Случвало ми се е да спя и с под 18, но това е нормално и често се среща. Въпросът е кой колко се е развил.  

- Нека те попитам и за музикалната компания на композитора Оцко, в която се присъедини преди няколко години. Твърди се, че по някакъв начин си го измамил и си му я откраднал?  

- Голям джебчия съм и крада фирмите на хората! Много оборотен съм станал! Това са пълни глупости. Един ден ме уведомиха неговите сътрудници, че фирмата не е на Оцко и всичко трябва да минава през тях. Оттогава с него не сме се чували, макар да го търсех, защото имахме някакви задвижени проекти. Моето отношение е изцяло положително и нямам какво да деля с него, нямаме допирни точки откъм музикални компании. Предполагам, че след няколко месеца или години отново ще си стиснем ръцете. В тоя бранш често се случва така, знам го от личен опит. Явно има накърнено его предвид създадената ситуация. Аз си спазвам законовите отношения, друго нищо не правя. 

- Съжаляваш ли, че преди години го последва и напусна "Пайнер"?  

- За нищо не съжалявам, не съм такъв човек. Все си мисля, че така е трябвало да стане. Така разсъждавам по всички теми, лични и професионални. Решенията ги взимам рисково и съм най-рисковият играч в музиката в България. Моите рокади са изненадващи за хората, но съм си такъв. Може би отстрани изглеждам леко налудничаво, тъй като все съм се отделил от някакво стадо или общото движение. Това е моето решение и такъв е пътят ми.  

- Но пък имаш симпатията на голяма част от колегите ти. Може би си единственият изпълнител, в чиито проекти са се включили голяма част от популярните имена - Анелия, Галена, Емилия, Андреа... 

- Към всички съм с положително отношение, уважавам работата им. Никога зад гърба им не съм говорил, защото това много бързо се разнася в нашите среди. 

- Къде беше на коледните празници?  

- Дълго време бях в Лондон, където си изкарах прекрасно. Коледното настроение е на макс, където и да погледнеш, всичко святка. Като го сравниш с България, имаш чувството, че кичът е огромен. Но това е мястото, където умираш от студ, но пък се чувстваш коледно. Изкарах си Коледа по най-хубавия начин. Нова година бях в Пловдив, но не мога да кажа, че съм правил кой знае какво. Имах леко пеене, след това афтър и сутринта към 8 часа приключих. Съвсем нормално. Коледа беше по-интересна.  

- В Лондон си бил с половинка, предполагам?  

- С половинка и приятели. Любовта процъфтява.  

- Какво си пожелаваш да ти се случи през 2018-а?  

- Пожелавам си посоката, която съм захванал в личен и професионален план, да продължава нагоре и напред. И най-вече да сме здрави, за да се случват всички останали неща.



Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 22.01.2018 г.
0
 
 
Каква педофилия, идиоти. В България няма законово определение на тази дума, нито обществен консенсус по нейното значение. Има само неподходящата и' употреба с цел уронване на нечие име. Има също и Наказателен кодекс според, който "децата" навършили 14 години са сексуално осъзнати и секса с тях при съгласие НЕ Е престъпление. Повече четете и по-малко гледайте американски филми.
0
 
 
Човек като знае какво муе, само аз си знам какво ми е! - Божинката
0
 
 
Тоя пък какво иска, медал ли да му дадат ?
-1
 
 
Когато пуснеш език на малолетна ,какво очакваш?
+1
 
 
Като те гледам сигурно си около мойте години , или с малко да си по малък всеедно но евала за написаното , то това вече чалгата е нищо в сравнение как и какво правят в дискотеките , та те имат майки и бащи , направи си сметка какви са те , децата не са виновни
+1
 
 
Напълно си прав ! Но няма морал в младежта , няма го ценностното , за това те са на върха а народното то дали ЕДНА Николина Чакърдъкова знаят че да не говорим за СТЕФКА СЪБОТИНОВА и много други не само певци а и музиканти нее мястото а и мисля че и да се коментира безмислено . Да живее ШУШАНА
+1
 
 
Нормално .... че тя даже и малолетна не се води още ....
+1
 
 
Нормално, ако пуснеш език на Тони Стораро, очаквай обвинение в...ПЕДЕРАСТИЯ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Бюджет 2024
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дете почина в училищен двор в Казанлък
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: