Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море привлече капитана на Локо (Пд) и защитник от Верея
Автор: Екип Varna24.bg 18:11 / 16.01.2018Коментари (7)2201
© ПФК Черно море
Черно море привлече поредните си две нови попълнения. Това са халфът Дани Кики и централният бранител Мирослав Енчев. Двамата подписаха днес договори с "моряците".

Дани Кики за последно игра в Локо Пд, а Енчев идва от тима на Верея.

В сряда от 11:30 часа Черно море ще изиграе първата си контрола от зимната подготовка. Съперник на варненци е втородивизионния Черноморец Балчик. Спарингът ще е на стадион "Младост".


Още по темата: общо новини по темата: 61
18.05.2018
18.05.2018
17.05.2018
10.05.2018
08.05.2018
26.03.2018
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 16.01.2018 г.
+1
 
 
Кики имаше мачове в които играеше с хъс и играта му се получаваше . Вкарвал е красиви голове . Има силен и плътен удар . Играта му спадна защото няколко основни футболисти ни напуснаха и отидоха в Берое.
+1
 
 
Много ви е заболяло полуидиоти,щом толкова сте се превъзбудили.истината ви е докоснала а.много сте далече що за човек съм.за разлика от вас съм здраво стъпил на земята.истината хората я знаят,няма нужда да го коментирам с вас, та по начина ви на отговор вие доказахте що за хора сте....прав съм знам.идиоти не ми пука от вас,та вие ще се последните от тоя панаир,то се вижда от посещаемоста на стадиона колко бъркам.факти.приятно плюене ....повече няма да ви отговарям Потници.....ли бяхте..п.с.щом Кики е легенда нямам думи
0
 
 
Какви почести бе хора,срам ме е че този индивид го изпраща някой.феновете-не пишете глупости и не замесвайте масата фенове с този .....бездарник.изпратиха го неговите приятели, тези които гонят президенти и правят Локомотив за смях....знаете кои са-а не тези като мен които имат мнение и при изказването на стадиона за даден бездарник е заплашван с побой....хаха не мее страх знаете го ....но докато има такива хора с промити мозъци които само се облагодетелстват по всякакъв начин от клуба това ще е нивото.ще се правят бойкоти ,ще се слуша само Легендата...защото той е мозъка на ......този панаир. Ще продължаваме да ставаме за смях,и ще си останат само тези които пеят ;винаги с вас;...не аз няма да съм ;винаги с вас;който не става да се маха ,докато не се намерят читави футболисти дори и чужденци,защото ако бяхме останали с тези некадърници които сега изгонихме,нямахме шанс...за спасение....сега поне имам надежда.п.с.блаходаря ти Бруно че изгони всички паразити от отбора.имаш топки ,браво.успех на отбора.....може да ме псувате на воля че изказах мнението си.не ми пука.на добър час на всички локомотивци с мнение
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: