Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒругиƒёЎ‘утзал»нтервю√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (3) | ¬чера (7)
 убрат ѕулев се €доса на ƒжошуа и отсече: Ќе съм лигльо!
15:34 / 24.10.2017 »зточник: sport.varna24.bg ќтпечатай »зпрати
©
 убрат ѕулев призна, че е €досан на стотиците коментари и критики по негов адрес, като н€кои от т€х б€ха дори от съперника му јнтъни ƒжошуа.  акто е известно, мачът между двамата боксьори пропадна заради контузи€ на  обрата.

ѕулев използва лични€ си профил във ‘ейсбук, за да направи официално из€вление.

≈то какво написа  обрата:

«дравейте, при€тели!
¬ последните дни чух и прочетох критики по свой адрес, включително и от јнтъни ƒжошуа. ≈два ли не, че контузи€та ми е дреболи€ и че отказването ми от битката за световната титла в  ардиф е мо€ прищ€вка.


¬с€ка контузи€ е абсолютно различна и не може да се сравн€ва, още повече с контузи€та на друг човек. Ќикога не съм бил лигльо. ƒаже напротив. —м€там, че държа много на болка и със сигурност повече пъти от ƒжошуа съм играл с най-различни контузии и здравословни проблеми.

«а мача срещу  евин ƒжонсън тренирах през ц€лото време с болезнена контузи€ на петата, ко€то ми беше ограничила движени€та, но не съм и гъкнал.

—рещу ƒерек „исора, в седмицата преди мача, б€х зле, с висока температура, но не отложихме двубо€, въпреки, че 4 дни преди да изл€за на ринга, треньорът ме попита, дали не искам да го отложим.

 азах: "јбсурд, ще се справ€!"

“равмата в момента не ми позвол€ва да се подготв€ пълноценно, камо ли да стъп€ на ринга по този начин. “ова е контузи€, ко€то може да доведе до много сериозни усложнени€.

–азбирам, че всеки иска да му е лесно, но аз н€ма да предостав€ тази възможност.

Ќапротив!

«нам, че рано или късно, пътищата ни ще се пресекат отново и тогава ще бъда здрав и добре подготвен и ще изл€за, за да побеждавам!


ќще по темата: общо новини по темата: 26
08.01.2018
02.01.2018
21.12.2017
27.11.2017
03.11.2017
02.11.2017
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ѕоканиха ƒаниел «латков в ћадрид, става истински двойник на –оналдо
„ерно море излиза днес срещу  рил€ —оветов
¬»ƒ≈ќ: Ѕезработни€т Ѕожинов тича като за световно! ¬ добра форма ли е?
„ерно море почна с реми контролите в “урци€, ƒани  ики се контузи
–аздел€т комплекс "—партак" на две дружества, ќбщината придобива едното от т€х
 ласиране –езултати
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2009 - 2016 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта. ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: