Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Репортер на БНТ припадна в ефир след победата над Швеция, от Спешното разкриха състоянието му
Автор: Екип Varna24.bg 09:05 / 01.09.2017Коментари (5)6964
©
Репортерът на БНТ Димитър Бошнаков е припаднал от емоциите след първата победа над Швеция от близо 50 години насам.

Той трябваше да вземе интервю от вратаря Пламен Илиев след успеха с 3:2 над "тре крунур", но поради силното вълнение започна да заеква и не успя да попита нищо вратаря Пламен Илиев. От БНТ върнаха картината в студиото, а на мястото на Бошнаков пристигна друг репортер, който проведе разговора.

Няколко часа по-късно шефът на спорта в националната телевизия Методи Манченко разкри какво е състоянието на Бошнаков с открито писмо и благодари за коректното отразяване на инцидента.

"От името на целия екип на БНТ, ангажиран с предаването на мача България-Швеция, благодаря за искрената загриженост, която прозира в повечето информации за състоянието на футболния репортер на БНТ Димитър Бошнаков. Той припадна в ефир докато взимаше първи и ексклузивни интервюта в зоната пред съблекалните след мача България - Швеция 3:2.

Благодарим искрено на двата лекарски щаба и на дежурните от Спешна помощ, които първи оказаха навременна помощ на място и после откараха Димитър в една от софийските болници. Там го пое екипа на д-р Манов, а и близките бързо дойдоха да го видят.

Той се чувства добре, радва се на победата и сподели, че емоциите са му дошли в повече. Целият екип от дирекция Информация, който работи за мача, пожелава от сърце на Дими успешно възстановяване и бързо завръщане на работното място", написа Манченко.


Още по темата: общо новини по темата: 363
19.09.2022
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
предишна страница [ 1/61 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ами толкова отдавна не сме виждали победа на нашите,че някой може и инфаркт да получи.Ако бяхме били с 5:0 щяха да ги опяват половината от БНТ.
0
 
 
Важното е човекът да е наистина добре. Изглеждаше си доста страшно, както преди това съвсем нормално взимаше други интервюта. БНТ изобщо не трябваше да се мъчат с второ включване. Такива са рисковете на живите предавания, особено в луди футболни вечери.
с .. . с. с.с .с с. с.с
+1
 
 
Аз го гледах мача и когато започнаха Интервютата и се стигна до въпросното, започна да накъсва. Погледнах да не накъсва от кабеларката ама не уви при Пацо проблеми нямаше. Казах си на Издънка ! Да не се повтаря, че станахте за Златен Скункс
-1
 
 
Заекваше и ако това е дефект,който е имал и са го допуснали да интервюира...е егати смотаната телевизия да допуска такива репортери! А ,че на всеки се случва и е човешко понякога от вълнение да изпушиш...случва се.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: