Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Чудесно! Черно море шокира Ботев и остана на върха!
Автор: Екип Varna24.bg 20:58 / 18.08.2017Коментари (48)2145
Ботев (Пд) загуби от Черно море с 1:2 в мач от 6-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата на "канарчетата" в Коматево, предаде кореспондент на Varna24.bg от Пловдив.

Марек Кузма (22) и Орлин Старокин (35) се разписаха за варненци, а точен за домакините бе новото попълнение Стивън Петков (69).

По този начин "моряците" продължиха чудесната си серия без поражение от началото на сезона. Възпитаниците на треньора Георги Иванов запазиха първото място във временното класиране с актив от 14 точки.

Ботев пък остана на 12-о място с едва 4 точки. За домакините това бе трета поредна домакинска загуба.

"Канарчетата" започнаха много добре двубоя и до първите 20-ина минути създадоха няколко опасни голови положения. Те обаче бяха изпуснати от Крум Стоянов, Тодор Неделев, Фелипе Бризола и Фернандо Виана.

"Моряците" на свой ред се събудиха от първоначалния шок и успяха да нацелят страничния стълб на вратата на Иван Чворович в 20-ата минута. Това стана след извеждас пас на Георги Илиев към Марек Кузма, който на празна врата не успя да прати топката в мрежата.

Все пак Кузма се реваншира за пропуска си 3 минути по-късно. Томбак напредна по фланга и пусна пас към Атанас Зехиров. Той отправи директен удар, а Иван Чворович не се намеси добре. Топката попадна в Кузма и той на празна врата откри резултата - 0:1.

В 35-ата минута Черно море удвои преднината си с помощта на бившите "канарчета" Мариян Огнянов и Орлин Старокин. Огнянов получи хубав пас по левия фланг и центрира на далечна греда, където Старокин засече с глава за 0:2.

През втората част в игра се появиха двете нови имена в състава на Ботев - Дуде Ндогнала и Стивън Петков. Вторият се разписа още при дебюта си, като това стана в 69-ата минута. Крум Стоянов центрира от левия фланг, топката премина покрай няколко футболисти в пеналта, а Петков бе най-съобразителен и я засече с глава в мрежата - 1:2.

Последва тотален натиск пред вратата на зелено-белите, но до изравнителен гол така и не се стигна.

Веднага след края на срещата фенове и футболисти останаха да се снимат с двата спечелени трофея в клубния магазин на базата в Коматево.

Ботев: Иван Чворович, Йордан Минев, Пламен Димов, Виктор Генев, Крум Стоянов, Алваро Юлиано (46- Дуде Ндонгала), Фелипе Бризола, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Фернандо Виана, Тони Тасев (57- Стивън Петков).

Черно море: Емил Михайлов, Ондрей Сукуп, Ертан Томбак (60- Стефан Станчев), Александър Александров, Атанас Зехиров (77- Иван Коконов), Орлин Старокин, Георги Илиев, Мариян Огнянов, Александър Цветков, Илиас Хасани, Марек Кузма.


Още по темата: общо новини по темата: 13
02.12.2017
01.12.2017
01.12.2017
01.12.2017
30.11.2017
18.08.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Това отборче май беше взело някаква купа!За какво ли им е, да вземат да я върнат.Не я заслужават.Нали вече всички лумпени се снимаха с нея и получиха оргазъм.То това ще им е за следващите 17-18 години.Просто предсказание.
+1
 
 
Купите са вече минало. Трябва да се върви нагоре и надгражда. Мое мнение - Белия е слаб тактик и не виждам, какво може да даде още на отбора. Със две думи - исчерпан е, и това са му възможностите. Пуска играчи, които нямат място и на резервната скамейка. Черно Море, нямат по-добри футболисти,но Гонзо ги беше подредил и знаеха какво правят на терена. А ние "юруш" и някой случайно ако вкара - добре. При още едно незадоволително представяне, трябва да се поеме отговорност!
на 19.08.2017 г.
+3
 
 
Докато Куция с номер 25 е на терена, гол и победа няма да видим.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Два мишока усилено коментират/плюят/по белия.Единия става за скрап ,а другия си е объркал ника, и вместо 1936 /26 е изписал 1912.И двамата или имат лична ненавист към Киров,или са хамелеони буфери.Не може след един неуспех Ботевисти да искат главата на треньора.Могат го само мишоците.Истинските Ботевисти днес отново ще отидат в Коматево да се радват и снимат с купите.А мишоците ще продължат да църкат
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-4
 
 
Не всеки път се получава съгласието между играчите . Гледах го мача и ще кажа , че имаше разсейване и неразбирателсвто. Май и на вас ви трябва нападател !
0
 
 
И не да ми отговарят форумци,че не зависило нищо от треньора.....говедата взеха поне 5-6 наистина добри футболисти,но с жадното и Меси да дойде все тая....вижте ги сега с Роси,две поредни победи!И при нас в Ботев е така,с бялото нищо не става....бял,жадно все тая!
-3
 
 
Наизскачаха тъпите мишки и започнаха да плюят по Белия. Глупци, нима кухите Ви лейки не увират, че Ботев е отборът, който до момента е изиграл най-много мачове! Нима в тиквите ви няма нищо, за да видите, че ние дори не успяхме да направим нормална подготовка, нямахме и никаква почивка. Тъпанари прости, това, което Белия направи за три месеца друг треньор не е постигал. Мишки, долу ръцете от Белия
0
 
 
Ачката е мека душица и е типично за него да чака да се о..рем до ушите,преди да предприеме мерки!Така ще е и сега с бялото,но това ще донесе много негативи за клуба.....най-вече финансови!Губим вече 9 домакински точки,това НЕ е майтап,НЯМА как да ги наваксаме!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: