Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Феновете на Спартак стигнаха и до премиера, вижте как реагира той
Автор: Екип Varna24.bg 12:03 / 08.08.2017Коментари (0)3143
©
Борбата на привържениците на "Спартак" Варна за чист клуб, за излизането на Община Варна от създаденото преди години дружество СК "Спартак" АД, за възстановяването на апортираните в него имоти, за връщането на общината и на варненци не само на стадион "Спартак", а и на всички прилежащи площи, както и спортни площадки, продължава с пълна сила.

След като поредицата от декларации, обръщения и протести на феновете останаха нечути, сега борбата им стана достояние вече и на министър председателя Бойко Борисов.

По ред пътеки председателят на фенклуба на привържениците на "Спартак" Вн Стефан Калименов успя да се срещне лично с министъра, като се възползва от визитата му във Варна. Калименов, който е бил с цялото си семейство и със свой приятел и съмишленик, член на фенклуба, е провел няколко минутен разговор с Борисов, като го е информирал за всички подробности по последователното унищожаване на "Спартак" през годините.

Той е посочил и главните виновници за състоянието, в което се намира клубът в момента. Калименов сподели за "Дарик", че премиерът го е изслушал внимателно, разпитал го е за подробности, след което е инициирал незабавна среща на Калименов с кмета Иван Портних и председателя на Общински съвет Варна Тодор Балабанов.

След срещата последните двама са обещали нова среща в близките дни, на която отново да бъдат поставени всички проблеми на масата, за да се търси тяхното решение.
Калименов сподели, че дотук са през годините са били провеждани много срещи, но разбиране феновете са срещнали само от Тодор Балабанов. Досега той е бил човекът, който с действията си е показвал, че иска да помогне.

"Искам от името на всички фенове на "Спартак" да изразя благодарността ни към г- Бойко Борисов за това, че намери време да изслуша проблемите ни. Оценяваме това. Вярваме, че той ще ни помогне, така, както го е правил за толкова спортове и толкова клубове. Нашият клуб става на 100 години и надеждите ни са благодарение на г-н Борисов нашият глас най-после да бъде чут", коментира за Дарик радио Стефан Калименов.

Още по темата: общо новини по темата: 32
03.06.2019
29.05.2019
20.05.2019
10.03.2019
09.01.2019
13.12.2018
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: