Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Над 600 участници на фестивала по тенис на маса в Албена
Автор: Екип Varna24.bg 16:02 / 19.07.2017Коментари (0)1041
©
Единственият форум в Европа на най-масовия спорт в света - тениса на маса, който събира състезатели от 4 поколения, ще се проведе във ваканционно селище "Албена" от 22 до 30 юли. Международният фестивал по тенис на маса е най-голямото събитие в този спорт у нас и тази година ще събере над 600 участници от над 16 държави.

На практика събитието вече започна, защото в едноименната спортна зала вече се провежда международен тренировъчен лагер за деца, юноши, младежи и девойки и в него вземат участие над 40 представители от България, Русия, Румъния, Турция, Молдова и Казахстан.

Под ръководството на най-добрите български треньори Цветомир Цонев, Стефан Лъвчиев, Станислав Иванов, Костадин Андреев и на треньора на руската младежка национална гарнитура младите таланти ще провеждат триразови тренировки до 21 юли, а от 22 юли започва 10-я международен фестивал за деца /момичета и момчета до 12 г./, кадети и кадетки /до 15 г./ и юноши и девойки /до 18 г./.

Турнирите във всички възрастови категории са индивидуални, като състезателите се разделят в групи от по 4 до 6 човека, където играят по схема "всеки срещу всеки", след което първите двама от всяка група продължават по схема за определяне на призьорите, а останалите играят също п

©
о схема до определяне на всяко място в крайното класиране.

"Черешката на тортата" при младите таланти са финалите във вторник - 25 юли, когато победителите във всяка категория ще вдигнат шампионските купи.

От 26 юли - сряда, започват емоциите и при ветераните, които ще се състезават в следните възрастови категории: от 30 до 39, от 40 до 49, от 50 до 59, от 60 до 69 и над 70 години, както и в една дамска възрастова група - над 40 години. А от 27 юли - четвъртък, започват и майсторките турнири "Albena Open" при мъжете и жените, където ще вземат участие почти всички най-силни български и румънски състезатели и много звезди от Русия, Молдова, Турция, Украйна и други европейски страни, като най-изявеният от всички е италианският национал от български произход Нягол Стоянов, който е безспорен лидер за шампионската титла при мъжете.

Както винаги до сега домакините от прекрасния български курорт са осигурили чудесни условия за състезания, тренировки, отдих и възстановяване на всички участници и гости, а екипът на организаторите от спортен клуб "Дама купа" се е погрижил за комфортното протичане на тренировъчните занимания и състезанията във всичките 17 турнира, които ще се проведат по време на фестивала.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: