Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (7)
След дъжд качулка! Черно море врътна реми с Левски на Герена
Автор: Екип Varna24.bg 22:14 / 31.05.2017Коментари (0)1792
© ПФК Левски
Черно море завърши 2:2 като гост на Левски в последния си мач за настоящия сезон.

"Моряците" на два пъти повеждаха в резултата чрез Мартин Костадинов (40) и Румен Касабов (78), но въпреки това не успяха да стигнат до крайната победа.

Мартин Костадинов откри за варненци след уникални подаръци в защита на домакините, но четвърт час преди края Божидар Краев изравни. Веднага след това обаче дебютантът Румен Касабов отново даде преднина на гостите.

"Сините" намериха сили у себе си поне за изравняване. То беше дело след истински шедьовър на Роман Прохазка, който от 30 метра препарира вратаря на противника, но това беше всичко в този мач.

Така Черно море завършва сезона на 6-о място.

Първата част на мача започна с положение за гостите, но младият Валентин Йосков не можа да преодолее вратаря. Последва позиционна и слаба игра, положенията в началните минути просто липсваха.

В 40-та минута след едно центриране от корнер защитата не можа да изчисти топката и тя се озова на далечния ъгъл. Там Станислав Иванов сбърка по детински, като реши да играе технично и подари топката на връстника си Мартин Костадинов.

Играчът на Морето не се поколеба и напредна в наказателното поле след този закъснял подарък за рождения му ден и мушна топката между краката на вратаря Николай Кръстев за 1:0 в полза на "моряците".

Най-чистата ситуация пред вратата на Левски дойде в 68-та минута. Тогава Марек Кузма се озова сам срещу вратаря, но стреля в тялото му. При добавката Филип Хлупик беше оставен непокрит в наказателното поле и спокойно можеше да вкара, но стреля над вратата.

Левски най-накрая успя да превземе противниковата врата малко повече от четвърт час преди края. В 74-ата минута Антон Огнянов центрира перфектно от левия фланг и качи топката на главата на Божидар Краев, който вече нямаше как да пропусне - 1:1.

Но тази радост в "синьо" беше твърде кратка. Филип Хлупик се подигра на десния фланг на атаката на Черно море с Антон Огнянов и го подмина като пътен знак, за да нахлуе в наказателното поле. Там той свърна към абсолютния дебютант Румен Касабов и той с мощен шут препарира Кръстев за 2:1 в полза на гостите.

Но остана време за отговор от домакините. И кой, ако не Роман Прохазка да поведе левскарите. Той реши да стреля от около 30 метра, но страхотната му тупалка се оказа неспасяема за вратаря в 81-та минута - 2:2.

Черно море игра в състав: 

Емил Михайлов, Ертан Томбак, Мартин Костадинов, Филип Хлупик, Ондрей Сукуп, Александър Цветков, Мартин Минчев, Борислав Балджийски, Валентин Йосков, Марек Кузма, Емил Янчев.


Още по темата: общо новини по темата: 4
19.05.2017
09.05.2017
07.05.2017
04.05.2017






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: