Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Гонзо прекроява "моряците", пази титуляри за ЦСКА
Автор: Екип Varna24.bg 11:45 / 05.04.2017Коментари (1)1982
© Varna24.bg
Треньорът на Черно море Георги Иванов се готви да пусне експериментален състав при гостуването на Литекс. Гонзо все пак ще подходи с уважение към съперника от Ловеч и разчита, че част от резервите в тима му ще се представят на ниво и няма да позволят третодивизионният отбор да изхвърли пореден голям тим от надпреварата след Славия и Локо (София).

Някои от титулярите на "моряците" ще бъдат съхранени заради факта, че "висят" с картони. При още едно официално предупреждение те ще пропуснат гостуването на ЦСКА-София в събота. Това са защитникът Михаил Венков, както и халфовете Тодор Паланков и Даниел Георгиев.

Паланков дори рискува спиране на правата за две срещи, тъй като до момента е натрупал 8 жълти картона, пише "Меридиан мач".

Очаква се Гонзо да даде почивка и на някои от хората, които са записали най-много минути от началото на сезона. Сред тях е десният бек Сукуп, капитанът Георги Илиев, който вече има нужда от по-дълго възстановяване, както и таранът Марек Кузма.

Така по десния фланг на защитата най-вероятно ще играе Стефан Станчев, който бе централен защитник срещу Левс­ки. В средата на терена до героя от мача със "сините" Александър Цветков трябва да се появи юношата Николай Минков.

Млад талант ще води и атаката - Валентин Йосков. Разбира се, при негативен развой за отбора му, Георги Иванов е готов да пусне и някои от лидерите си на терена, тъй като на пейката ще седнат всички, за които е предвидена почивка.

За Литекс двубоят ще се превърне и в генерална репетиция за предстоящия сблъсък с ЦСКА 1948. Мачът с "ар­мейците" е полуфинал от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига и е с голям залог и заради противопоставянето на ръководствата на двата клуба.

За "оранжевите" мачът с Черно море ще бъде истински тест за класата на тима на треньора Живко Желев. Ловчанлии ве­че изхвърлиха от турнира Сла­вия и Локо (Сф) и апетитът им нарасна. Основната цел пред Литекс обаче не е да продължи да прави чудеса за Купата, а да завърши на първо място в Северозападната трета лига, което ще го върне в професионалния футбол.

Живко Желев ще заложи днес на най-доброто, с което разполага. Съставът трябва да бъде този от разгрома с 6:0 над Бдин през уи­кенда. Вероятно извън състава ще остане единствено ветеранът Георги Какалов, който не игра в последните мачове заради лека травма.

Останалите атакуващи футболисти обаче са на линия, като нападението трябва да се води от Методи Костов, Атанас Курдов и Искрен Писаров - Хеслера.


Още по темата: общо новини по темата: 11
02.11.2016
27.10.2016
27.10.2016
26.10.2016
24.10.2016
24.10.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като носители на купата виждам моряците поне на финал, дано се случи и пак да вдигнат трофея. Успех на Черно море!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: