Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Миролюба Бенатова изригна с гневен пост във Фейсбук
Автор: Екип Varna24.bg 12:08 / 15.02.2017Коментари (35)2946
© Фейсбук
Миролюба Бенатова изригна с гневен пост в социалните мрежи. Ето какво написа журналистката:

"Валери Симеонов е класически манипулатор. "Ако някой изгори семейството бежанци, ще поемете ли отговорността си?" Това пита той водещите. Журналистите били промивали главите на целия народ с темата от сутрин до вечер, казва политикът Симеонов. Демек - пазим бежанците, като ги гоним. Не се сети Симеонов да каже нещо за "нашия сънародник", който в Англия уби бременната си в 8-ия месец годеница. Престъпността няма етнос. Не може да сравняваш едно семейство, без никакви противообществени прояви, с престъпници като Зрънкови и Рашкови.

България на българите, казва Валери Симеонов. Това е България на лампите - убийци, мутрите - биячи, хвърления боклук от прозореца в "Люлин", българите, които говорят само турски в средата на България, българите, които пребиват до осакатяване малко дете без причина. Българи, които взимат Оскар. Българи, които са мулета на наркотици по света. Българи, които от десетилетия осигуряват Балканския път на хероина от Афганистан. И на кокаина - с яхти от Латинска Америка. България с всякакви българи не иска някакви хора от Сирия, които не са направили нищо лошо.

Семейство, което по време на бунтовете в Харманли беше от страната на тези, за които патриотите казваха: "Нямаме против сирийските семейства. Но афганистанците са нещо друго." Вече всички сирийци са проблем. Всички, които не са българи, са проблем.

А всички българи са супер. Така ли? Не е вярно. Не всички българи в България са повод за гордост и идентификация. Не е ли ясно. В затвора се лежи за престъпление, не за цвят на очите. Засега. Защо сме съгласни да бъде различно?"




Още по темата: общо новини по темата: 832
24.11.2022 »
02.11.2022 »
18.10.2022 »
11.10.2022 »
26.09.2022 »
20.09.2022 »
предишна страница [ 1/139 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Тая ,която защитаваше Кирил Рашков от разгневените българи, като ги нарече -шайка наркомани? Тази ли е гневна????
+1
 
 
Коментарите потвърждават колко е права само.
+3
 
 
Симеонов е един обикновен крадец и боклук, но тази мърша, която винаги е на страната на мангалите, няма право да говори!!!
+3
 
 
Предлагам да отиде като беженка в Сирия,Ирак или Афганистан .Дали ще оживее изобщо и ако да на кои ще е секс робиня?
+4
 
 
Каза тя и с наемна усмивка отново повдигна пола...
+3
 
 
Не се сещам какъв психически проблем трябва, да има човек и чак, да си вярва, че той решава как, да живеят другите. Да си намери мъж леля Мира и да миряса .
+1
 
 
Религията на съвременна Европа се нарича - "правата на човека". Суверенитетът днес вече не принадлежи на народа, а на религията за правата на човека, която се е превърнала в пагубна догма за европейските нации. Задачата на демокрацията е да даде възможност на хората да държат в своите ръце съдбата си, своята идентичност, територия, хуманизъм и да приемат важните за обществото решения. Напоследък излиза, че у народите в Западна Европа вече няма демокрация, ако не броим Великобритания и единственото по-съществено изключение - Швейцария. Това, което днес у нас се нарича демокрация, представлява управление на светската религия за правата на човека, чиито много често безумни указания се налагат на европейските народи (посредством неубедителните национални правителства) от брюкселската бюрокрация и някакви национални и наднационални съдници. Европейския либерализъм създаде благоприятна почва за широкото нашествие на исляма в Европа. Стана така, че днес нашият юридически арсенал въобще не съответства на реалностите, а европейските власти са безсилни пред разгула на ислямското насилие. Възстановяването на защитата и сигурността на гражданите предполага връщане към основите на истинската демокрация. Ислямистите построиха джамии, наложиха своя начин на живот, въведоха свои норми и забрани в храненето и дрехите. Пренебрегнаха европейските закони и признаха само религиозния брак, като забраниха гражданския, одобриха полигамията и подчинението на жената на мъжа и т.н. Те използваха европейската толерантност, но у тях липсва каквато и да е толерантност. Те използваха новия ред в Еропа, подчинен на новата религия "правата на човека", но тяхната религия е различна и не признават "правата на човека", а само шариата. Макар че ислямистите презират европейците и признават единствено световната мюсюлманска "умма", ако някой опита да ограничи този произвол, ще се появаят дестки правозащитни организации, които сезизарт Европейския съд по правата на човека. Тези организации са най-големите предатели на европейската цивилизация, демокрацията като народовластие и християнството. След войната в Ирак, християните - изчезнаха, нали демокрацията победи Саадам? https://m.youtube.com/watch?v=GcvLJ3esGgc Няма как тази политика на превземане на европейския континент да е случайна. Бежанската вълна може да се спре за една седмица, но няма воля за това.
+4
 
 
Амри Убиецът от Коледния пазар в Берлин се радикализирал и то под 14 имена благодарение на такива като Бенатова...и джамията...
0
 
 
Не взимам позицията на Бенатова.Не ми допада като журналист.Пиша моята си позиция. Сирийците бягащи от Алепо(Халеб) преди 100 г, когато е бил арменския геноцид в Османската империя,приемат и подслоняват християните бежанци в града си. Към 2011 в тоя 3 милионен град имаше към 150 000 наследници на тези арменци.Имат квартали,училища,храмове,дори опера.Сирийците в тоя град,макар и сунити,мразят Асад и са помогнали на християни преди 100 г,както и ние де в България.Само ,че за тези 100 г.в България НЯМА 150 000 арменци.За тези 100 г,ние спасихме и евреите си.Само,че от 1944 станахме егоисти и псевдонационалисти.Фалшиво общество в което сирийците от Алепо търсят закрила,защото си мислят,че като са етнически и верски толерантни,такива ще сме и ние.А ние не сме.Не говоря за афганистанци и всякакви икономически емигранти,говоря за сирийци от Алепо. Болно ми е ,че човещината и съпричастието с болката у българина я няма вече.Дано не ни спохожда тяхната мъка,защото и те са приемали бежанци.Обикновенните хора нямат вина за войната,а в България едва ли тези сирийци са икономически бежанци.Имаме много повече боклуци сред нас "българи" крадци и еничари на чужда държава,която бомбандира болниците и кварталите на Алепо,щото така иска Асад.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Бюджет 2024
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: