Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бежанци в Белград: В България хората не са добри, полицаите също
Автор: Екип Varna24.bg 15:01 / 18.01.2017Коментари (13)3152
© bTV
В България хората не са добри. И полицаите не са добри - бият ни, ритат ни, вземат ни мобилните телефони, парите, всичко. Това разказа пред bTV един от мигрантите, настанили се в празни халета край гарата в Белград.

В момента в сградите има около 800 души, но доскоро са били 2000. Заради тях неправителствената организация "Репортери без граници" предупреди, че сръбската столица може да се превърне във второ Кале.

Повечето от мигрантите там са млади мъже от Афганистан и Пакистан. Много от тях са преминали незаконно през България и Македония. Те отказват да бъдат настанени в центрове - някои се страхуват от депортиране, други казват, че бързат да стигнат до Западна Европа, където ги очакват техните семейства и приятели.

Според информация на властите в халетата няма жени и деца. Само вчера са изведени 250 мигранти.

"В България не ми харесва. В Сърбия хората са много мили и добри, полицията също се държи много добре. Тук всичко е много хубаво", каза мигрантът пред камерата на bTV.

Според статистиката на Комисариата за бежанците и миграцията в Сърбия в момента има 7000 мигранти. В страната има 12 приемни центрове и пет останали от войните в бивша Югославия.




Още по темата: общо новини по темата: 832
24.11.2022 »
02.11.2022 »
18.10.2022 »
11.10.2022 »
26.09.2022 »
20.09.2022 »
предишна страница [ 1/139 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.11.2017 г.
0
 
 
Наистина хората в България НЕ са добри. Те са като зверове за всичко във всяка област за правене на всичко. Негативни са и се изяждат един друг с поведение. Да изкараш бележка и се чувстваш като парцал после. Те са застаряващо население и ще стават все повече такова. Не си помагат. Тъпчат се, мачкат се и се нападат за всичко. НЕ говорят разбрано. Не ценят учителите и ги бият. Пушат от 13годишни. За какво бежанците да идват тук, те българите самите те не искат да стоят тук...Тук седят само най-можещите да оцеляват при условие, че една линейка за спешна помощ идва за 1час и ако оцелееш, ще ти обърнат внимание след 2часа...
+1
 
 
По "Тошово време" щяха да съхнат по кльоновете! Стойте си в държавата и се преборете за правата си, или ще се съобразявате с правилата и законите в държавите , които ви приютяват, а не да си налагате талибанските закони!
+4
 
 
Е ми да отиват в Германия, там хората са добри наивници, Меркел ги обича, а полицаите са инструктирани да не ги закачат, под страх от наказание и уволнение. Ето на, там всички са добри, прав им път.
+4
 
 
Мерките за справяне с емиграцията на такива индивиди е точно такава...бой-бой и да не искат да стъпват тук.Тази лицемерна сган,като стигне в Германия ще каже същите думи и за Сърбия,но понеже киснат там и чакат канал правят мили очи на местните медии. Да си останат в Сърбия щом много им харесва!
+3
 
 
Някой от тия край огньовете ще ми отговори ли на един прост въпрос. Ако тръгна по една улица в Афганистан колко метра ще мина по права линия без да ми се случи случка???
Aнонимен
на 18.01.2017 г.
+6
 
 
И защо трябва да бъдем добри с тази гмеж?Някой да ги е канил?Не.Решили и се юрнали.На всичкото отгоре са и нелегални.Има си закон.Такива - в затвора.Нито в Афганистан,нито в Пакистан има война.Тогава...Ами чисто и просто са ръгнали в чужди добре уредени страни от Европа за да се възползват от благата им,без да дават нещо от себе си.С други думи - хрантутници.Ееее, на нас такива не ни трябват.
+6
 
 
В Авганистан и Пакистан всички сте добри убивате се един друг идете си там,никой не ви е канил в България вие сте нарушили границите преинавайки нелегално!!!!
+4
 
 
Тук са много прави. В България хората наистина не са добри. Злобни, ехидни, клюкарят, нямат си личен живот, а по форумите вместо да ти дадат съвет, те плюят и ти обесняват колко си тъп, докато в чуждите форуми не е така и хората си помагат.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: