Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (7)
Искат пълно отстраняване на Русия от спорта! Възможно ли е това?
Автор: Екип Varna24.bg 12:58 / 11.01.2017Коментари (5)945
©
Пълно отстраняване на Русия от световния спорт, отнемане на домакинствата на международни състезания и мораториум за даването на нови, поискаха с декларация представители на Асоциацията на националните антидопингови комитети (NADO).

Това стана на среща в Дъблин, която завърши с този много остър документ, информира "Ройтерс". От Асоциацията настояват също така в международните състезания да бъдат допускани само руски спортисти, преминали през проверка, които са съгласни да участват под неутрален флаг.

Подписите си под документа са сложили представители на антидопинговите комитети на Белгия, Канада, Дания, Естония, Финландия, Франция, Ирландия, Япония, Хърватия, Холандия, Норвегия, Полша, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, ЮАР, Германия, САЩ и Австрия.

"Втората част на доклада на Макларън показа чудовищни доказателства за съществуването на системен проблем с допинга в Русия, който стои нерешен. Необходим е цял комплекс от реформи.

Докато не видим някаква централизирана система за борба с това явление в Русия, то не можем да бъдем сигурни в чистотата на нито един руски спортист. Пътната карта е ясна, но от страна на Русия засега няма никакво разкаяние, а пълно отрицание на проблема", коментира генералния директор на Асоциацията на националните антидопингови комитети Джоузеф дьо Пенсие.

Повече от 100 руски атлети бяха спрени от участие на олимпиадата в Рио през 2016, но това изглежда само като предупредителен изстрел на фона на задаващите се още по-сериозни санкции. От Русия вече бяха отнети няколко големи мегдународни състезания. Под сериозен въпрос вече е поставено участието й на зимните олимпийски игри в Пьончан.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Сороски тролове, еврейската ви анти-славянска злоба е разбираема, но плиткоумието и пошлостта на "коментарите" ви направо нараняват мозъка ни, по-силно и от чалга
-2
 
 
Тук русофилските тролки пасуват...Искат Русия навсякъде...с лъжи,измами и наглост. Руснака никога не признава вината си,той винаги отрича и престъпленията си. Така са лъгали и за договорите с Хитлер за Полша и Балтика,така са ни лъгали и нас за какво ли не,. Тая държава има ненормални бащици, след 1917 е проклета от Бог-а задето са си убили царя и семейството му.Ето затова аз разграничавам Русия до 1917 и след нея. Едните спомагат за освобождаването ни,другите са виновни за дереджето ни не само на нас но и на десетки други държави!
+2
 
 
Най-добре ще е за всички, тези които се занимават с урината, да не се занимават с политика!
Aнонимен
на 11.01.2017 г.
-2
 
 
Спрете им и лосиона за вана!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: