Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Млада германка с потресаващ разказ как е била нападната от 30 разгонени мигранти
Автор: Екип Varna24.bg 09:53 / 07.01.2016Коментари (11)3159
©
18-годишната Мишел от Кьолн намери сили и разказа пред немската телевизия N-TV как тя и приятелите и са били нападнати от близо 30 загорели за женска плът мигранти и ужаса, който са изживели при посрещането на новата 2016 година от тази атака.

"Към 23 часа бяхме на гарата в Кьолн и искахме да идем до реката и да гледаме фойерверките. Тогава за първи път видяхме всичките тези мъже как стоят и просто ни наблюдават. 

Успяхме да отидем до катедралата и музея на Людовик и да се смесим с тълпата и да се радваме на шоуто за новата година. И точно в разгара на купона между 20 и 30 чужденци ни заобиколиха", разказва Мишел. 

В следващия момент чужденците се нахвърлят като зверове върху тях, започват да опипват гърдите и телата им, дори пробват да бръкнат и под дебелите зимни дрехи.

Усещайки опасност, момичето и нейните приятели се хванали за ръце, опитвайки се да заобиколят натрапниците. Много трудно успяват да се измъкнат от лапите на ордата - живи са, но празникът им е развален. 

Част от момичета в групата плачат. И тогава именно младите хора разбират, че освен нападнати са и ограбени. Липсват мобилни телефони, ключове, цигари, пари в брой и портмонета с лични документи. Тръгват да търсят униформени, на които да се оплачат, но такива не откриват.

Малко след полунощ компанията от млади хора се разпръсква в тълпата. Отивайки към централната гара на Кьолн Мишел и една нейна приятелка виждат, че са изпуснали и последния влак. И тръгват за домовете си пеша.

На 2 януари двете момичета отиват и подават сигнал в полицията - и за това, че са ограбени, и за сексуалното посегателство. 

"Да, не сме изнасилени, но преживяването е кошмарно. Никак не ни беше забавно", казва Мишел.

Тя е убедена, че нападателите са чужденци, араби на около 30 години.

Полицията в Кьолн все още разследва безредиците в новогодишната нощ. Обяви, че има трима заподозрени.




Още по темата: общо новини по темата: 832
24.11.2022 »
02.11.2022 »
18.10.2022 »
11.10.2022 »
26.09.2022 »
20.09.2022 »
предишна страница [ 1/139 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Браво, Бабо Меркел! Следващата Нова година по ТВ ще има поздравление от канцлера на немски, а със субтитри успоредно на арабски. По-следващата поздравлението ще е на арабски, със субтитри на немски. И сетне само на арабски без никакъв немски.
+7
 
 
Ей това ако може някой да ми го обясни... ?!? Това им бил на тях "битът и народопсихологията", културата им била такава! На примата-циганин му се приискало да бодне и давай! А ние му мълчим и "го разбираме" защото в дупката, от която е изпълзял му били ограничили човешките потребности и му нарушили правата! Аз когато отидох да си търся работа в същата тази Германия само където анален секрет не ми взеха за да стана шофьор на пощенска кола. За българи и румънци не става, а за полуидиоти бе мозък и нищо човешко в поведението ръкопляскания, плакати и сълзи от умиление в очите! Айде яжте сега рязания ....салам! Да ви е сладко!
+10
 
 
Нали ги посрещахте с плакати ся кво пищите
+9
 
 
Бяха обявили баба Меркел за Човек на Годината. Но реално излезе Будала на годината! Най-лошото е, че повлия тази баба на цяла Европа да приема мигрантите. Същите тези насилници са си късали личните документи пред полицаите и са казвали в лицето им: нас госпожа Меркел ни покани, ще ни даде други документи. Немската полиция е шокирана.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 07.01.2016 г.
0
 
 
Че мангалите са изроди, това е ясно.. Но да видим и от другата страна на монетата. Всички сте виждали пияни германки, англичанки и какви ли не по курортите ни - почти всички с много фриволно поведение след няколко чашки алкохол. По няколко чашки е имало и в новогодишната нощ, та не се знае кой първи е бил в настъпление в тия долнопробни игрички. Е, не всички са били така, но в един момент може и това да е отключило агресията на чернилките. Иначе - за тях точно един нов Хитлер и кой от къде е. Ако не избягат - има и други форми на освобождаването им от присъствие, някои доста изпитани!
+6
 
 
Време е Аушвиц да отвори отново врати. Меркел първа да я изпепелим тая дърта пачавра!!!
+5
 
 
Ша ги интегрирате бе душа. Като ви надупят 10-15 пъти през годината-ще чакате още да ги интегрирате. Другия път вземете с вас и баба Меркел-дано и на нея да й излезе късмета. Та-не преставайте да вярвате в интеграцията! Това ви наливат в главите-че може да интегрирате тия диваци! Но защо няма и позиция за защита на правата на ислямистите-те сигурно ще предложат друга ,по-правдоподобна версия-а именно, че мюсюлманите са тръгнали вкупом към интеграцията, и изведнъж са били наобиколени от германки, които са искали да ги изнасилят! Обаче мюсюлманите са се дърпали, но накрая- вследсвие на тяхната мирна религия, са били изнасилени от германките! Това е къде-къде по правдоподобно!Нали?
+15
 
 
А ГА ги посрещахте с ръкопляскания на гарата нИ рИвахтИ...?
+15
 
 
Тъпата кранта Меркел е виновна за цялата се създала безумна обстановка в цяла Европа и ако час по скоро не се вземат мерки всички тези мангали да бъдат изритани обратно от където са дошли много скоро ще почнем да ставаме свидетели на подобни действия и в нашата бедна страничка над нашите баби, майки и дъщери! Вече е факт сформирането на бригади подобни на групите Skinhedsi които почват да трошат отново мангалските и мюсюлмански глави!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: