Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Христо Ристосков: Комисиите в БФС са зависими
Автор: Екип Varna24.bg 09:10 / 16.12.2015Коментари (2)1386
© Plovdiv24.bg
Бившият международен рефер Христо Ристосков взе отношение около скандалите в съдийството и БФС пред "Тема спорт". Той за пореден път нападна Никола Джугански.

"В последните пет години имаше 500 хиляди евро от УЕФА за обучение на съдиите, но парите се изхарчиха, а реферите ги няма. За това нещо може да питате мечкаря с гъдулка от Самоков (б.р. - визира Никола Джугански), както и тези, които управляват българското съдийство в този период.

Тези хора докараха нещата до пълна разсипия. Изпълкомът също е виновен, защото трябва да контролира целия този процес. И футболните президенти сега да не се сърдят на някой друг, защото бяха хората, които трябваше да следят както израстването на футбола на клубно и национално ниво, така и това на съдийството. Те оставиха реферите ни да бъдат управлявани от некадърници!", избухна Ристосков.

"Имам информация, че Борислав Михайлов е водил разговори с члена на Съдийската комисия на УЕФА Марк Бата от Франция, като му е предложил да поеме управлението на българското съдийство срещу едно солидно възнаграждение. Това за мен е абсолютна глупост и грешка. Това би бил поредният гаф по отношение управлението на българското съдийство в последните 10 години. Що се отнася до Георги Йорданов, ще кажа само следното. 

"Жалко за това, че един добър съдия показа различен критерий в идентични ситуации. Не знам какво стои в основата на грешките му на "Герена", но те са факт. Сега предстои най-интересното. Да гледаме сеира на комисиите в БФС - Съдийската и Дисциплинарната. Много ми е любопитно какви ще са решенията им. Но така или иначе те нямат никаква стойност, защото тези комисии са зависими. Вярва ли им някой изобщо на тези, вярва ли в честността, независимостта и обективността им?

С тези комисии, комисийки и спуснати отгоре ръководители ще продължим да падаме от някакви анонимници още в първия кръг в Европа, затова ще бият националния отбор като тъпан, затова съдиите ни ще свирят на село и изобщо ще си останем едни селяни. През 2016 година ще стане ясно и кой манипулира България - Естония и съсипа българското съдийство. Не може само да лъжеш. Понякога трябва и да казваш истината", заяви Ристосков.

"Извадиха ЦСКА и Локомотив (София) от групата, сега ако извадят и Литекс, какво ще бъде това първенство? Ще ни се смее цяла Европа. Нивото ще падне драстично", завърши Ристосков.


Още по темата: общо новини по темата: 109
11.03.2016
08.03.2016
07.03.2016
03.03.2016
01.03.2016
23.02.2016
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ристосков, дай примери от твоята практика как си се нагъзвал...
+1
 
 
Една от най-продажните мастии се обади,та те в Европа ако гледат скандалните отсъждания на този индивид ще го пратят да продава семки вън от стадионите
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: