Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Локо ще гони първа победа за сезона като гост срещу Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 09:02 / 11.09.2015Коментари (11)1344
© Bulphoto
Локомотив ще се опита да изненадва коравия тим на Черно море в търсене на първа победа като гост от началото на сезона.

В досегашните си четири гостувания пловдивчани регистрираха три поражения и едно равенство, което дойде при визитата на градския съперник Ботев на "Коматево".

Треньорът на "черно-белите" Христо Колев реши да включи в групата за двубоя и последното ново попълнение Стефан Велев. Халфът се готвеше с тима от началото на седмицата, като в сряда подписа договор, а веднага след това бе картотекиран в БФС. 

Първоначалните индикации са, че Велев ще остане на резервната скамейка срещу Черно море, но не е изключено Колев да рискува и да заложи на него като титуляр. Проблемите в състава са свързани най-вече с отсъствието на наказания Оливие Боне и ненапълно възстановените Йоан Ласиман, Ванчо Траянов и Игнат Дишлиев. След вчерашната тренировкаотборът на Локомотив веднага замина към морето, където отседна на режим в курорта "Св. Константин и Елена".

Треньорът на Локомотив Христо Колев най-вероятно ще подреди състава си в схема 4-2-3-1. Атаката ще води Мартин Камбуров. Зад него ще напада Балдовалиев, по крилата вероятно ще играят Карагарен и Велковски. В средата на терена единият сигурен е Дюфо, а негов партньор ще бъде Георги Вълчев или Стефан Велев.

Добрата новина за Черно море е завръщането на терена на Симеон Райков. Външният халф е преодолял болките в ахилеса и се очаква да излезе титуляр срещу родния си клуб след 25 дни аут. Освен него след повече от месец в групата се завръщат Траян Траянов и Александър Чанович. Първият лекуваше мускулно разтежение, а вторият бе за известно време в Белград заради проблеми с удължаването на визата. 

За четирима футболисти на Черно море днешният двубой ще е по-специален. Стенио Дос Сантос, Матиас Курьор, Симеон Райков и Мехди Бурабия ще бъдат следени от мениджъри, които работят за отбори от Балканите, руски републики, Германия и Франция.

Агентите ще наблюдават въпросните играчи най-малко в 6-7 мача до края на годината и след това ще решат дали да излязат с конкретни оферти към тях. Изборът не е случаен, тъй като тези футболисти в момента се котират най-високо от всички играчи на Черно море на трансферния пазар.

Иначе Черно море ще заложи на схемата 3-4-3. На вратата ще е Георги Китанов, а пред него в защита ще излязат Стефан Станчев, Мамуту Кулибали и Михаил Венков. В средата на терена ще са Марк Клок, Тодор Паланков, Бургхардт и Мехди Бурабия, а напред ще атакуват Матиас Курьор, Живко Петков и Симеон Райков.


Още по темата: общо новини по темата: 18
16.09.2015
14.09.2015
14.09.2015
11.09.2015
11.09.2015
11.09.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Докога ще се търпи този треньорски тандем? Тази година играчите не са чак толкова зле и в това смешно първенство да падаме под път и над път е безумно ... Ясно е, че Колев - Пашев не стават. Днес се очертава поредния мач, в който кротко ще изгубим без да имаме и голово положение. ОСТАВКА!
-5
 
 
Абе йалтурци..гледаитепак да не запишете срамен резултат...а мойе И рецорд...
+6
 
 
Щели да гонят победа...ще гоните ама най-много да си стигнете палците....
-5
 
 
яяяяя първите гнусни ,жълти какавиди се излюпиха ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.09.2015 г.
+1
 
 
Ще гоните Михаля, хахаха! Вятърът ще гоните във Варна:-))
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: