Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нова издънка за Гонзо и Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 19:03 / 06.04.2013Коментари (147)1893
Отборът на Черно море загуби с 1:3 гостуването си на Ботев в Пловдив в мач от 20-ия кръг на "А" група. Точни за "канарчетата" бяха Тодор Неделев (19), Мариян Огнянов и Луис Педро (81). За варненци се разписа Симеон Райков (55). 

Пред празните трибуни на стадион "Христо Ботев" в Пловдив "жълто-черните" бяха по-добрия отбор и заслужено стигнаха до 3 точки.

Въпреки, че бяха наказани да играят пред празни трибуни Ботев получи своята подкрепа и в този мач от бултрасите, които не спираха да подкрепят своите любимци пред стадиона, гледайки мача на специална видеостена. 

Намиращият се в страхотна форма Тодор Неделев даде аванс на домакините в 19-ата минута, засичайки центриране на Мариян Огнянов отдясно и възползвайки се от грешка в защитата на гостите. 

След гола "канарчетата" са опитаха да пречупят "моряците" с нов бърз гол, като продължиха да диктуват играта на терена и натискайки опонента си в неговата половина. Това даде резултат в 34-ата минута, когато Марлон Перейра напредна отляво на нападението, подаде към навлезлият Иван Цветков, кой комбинира с Мариян Огнянов, а за последният остана само да вкара топката във вратата за 2:0.

В края на първата част Черно море можеше да намали резултата, но стражът на пловдивчани Стаховяк със сетни усилия изби удар на Георги Илиев от фаул.

През втората част варненци заиграха по офанзивно и това даде резултат само 10 минути след подновяването на играта. Симеон Райков върна искра надежда на тима да си тръгне поне с точка от Пловдив. Бившият играч на Левски се разписа хубав диагонален удар от границата на наказателното поле не оставяйки шанс на Стаховяк.

Влезлият като резерва Луис Педро сложи точка на спора в мача. Нападателят се оказа най-съобразителен в пеналтерията на гостите след корнер и с глава фиксира крайното 3:1. 

Ботев - Черно море 3:1
1:0 Неделев 19'
2:0 Огнянов 35'
2:1 Райков 55'
3:1 Педро 81'

Ботев: Стаховяк, Христов, Грънчаров, Минев, Перейра, Иршак, Галчев, Огнянов, Неделев (55' Педро), Виейра, Цветков (82' Дяков)

Черно море: Китанов, С.Александров, Ал.Александров, Атанасов, Комел, Симеонов (75' Идалго), Илиев (к), Еденилсон, Божилов (83' Паломино), Райков (69' Инканго), Манолов


Още по темата: общо новини по темата: 13
08.04.2013
06.04.2013
06.04.2013
05.04.2013
05.04.2013
05.04.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Пловдив МАЧКА, МАЧКА, МАЧКА .... а лайнутните недоразвити примати вместо да си подкрепят отбора пак ходили да броят колко пвц-та има на тротоара :))) Резултатът : 50 аграра се домъкна ли с влак до Перник и ги били и е*али още на гарата .... МУАХАХААХХАХАХА .... Митю Селския и Митю Пищова - еманация на лайнутната селяния, тъпотия и диващина :))
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.04.2013 г.
+3
 
 
Добрите новини за БОТЕВ не спират и днес. Още тая вечер ще си имаме нов класен нападател-ТАРАН от Холандия! Всеки момент трябва да е в Пловдив.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+14
 
 
На вниманието на Аsan1912 и Jako!!!Най-големия ми приятел е локомотивец повтарям ЛОКОМОТИВЕЦ,а не такива прости мангали като Вас.Срамите името на Локомотив.
+12
 
 
Много добро включване на Перейра и Педро. Доволен съм.
+22
 
 
Днес Лудогорец-Литекс, четвъртък ЦСКА-Лудогорец през следващите 5 дни ще стане ясно дали ще играем в Лига Европа,затова трябва мощно да подкрепим момчетата в Ст.Загора.Вземем ли и мача с Берое, няма кой да ни спре.
+22
 
 
В подготвителния период Мъри правеше експерименти с няколко футболисти, като изискваше от тях да играят на нетипични постове - Минев играеше като централен, Данчо като разбивач, Артур като халф, и т.н. Повечето от нас недоволстваха, че не е наясно с основния състав, и не използва контролите за обиграване на титулярния състав. Сега вече можем да оценим колко стратегически е подходил Мъри!
+14
 
 
През първото полувреме имаше явна разлика в класите. Това, както и липсата на публика повлия на нагласата на футболистите, и те започнаха второто полувреме в тренировъчно темпо, като за приятелски мач. Да не ни е уроки, обаче нещата се получават при нас наистина като с магическа пръчка. Предполагам и от ръководството са изненадани от мълниеносното израстване на футболистите като индивидуалности и като колектив!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: