Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Футболистите на Каварна изпускат три дузпи, отпадат от Купата
Автор: Екип Varna24.bg 16:44 / 28.04.2010Коментари (20)1042
Черноморец Поморие се класира на финал за Купата на България. До успеха за тима на Петър Хубчев се стигна по най-драматичния начин - след изпълнение на дузпи. В герой за поморийските "акули" се превърна вратарят Янко Георгиев, който спаси цели три удара на играчите на Калиакра. В редовното време двата тима завършиха при равенство 1:1, а при продълженията не успяха да си вкарат гол.

Срещата започна активно, като и двата тима опитваха атаки в двете посоки. След няколко положения се стигна и до 13-ата минута, когато Калиакра откри. След едно центриране Янко Георгиев направи единствената си грешка в мача, като улови топката, но я изпусна и Делчо Стоилов вкара за гостите.

Това не смути играчите на Поморие, които продължиха да опитват атаки. Логично се стигна и до гол - в 33-ата минута Цветан Филипов вкара след добро спиране на гърди и мощен шут.

През второто полувреме сякаш двата отбора се уплашиха от мисълта за финала. В играта имаше повече единоборства и почти нямаше положения пред двете врати. При една от ситуациите играчите на Поморие искаха дузпа за съприкосновение между Костадинов и Бонев, но съдията подмина положението. Две минути преди края капитанът на Калиакра Иван Райчев пък получи втори жълт - и съответно червен картон и се прибра по-рано в съблекалните.

В двете продължения по 15 минути отново отборите играха по-плахо. Единствените положения бяха слаби удари, които не затрудниха вратарите. В края защитата на Поморие изпусна Четин Седула, но той не успя да се възползва от добрата възможност и би на сантиметри в аут.

При дузпите в герой на мача се превърна Янко Георгиев. Вратарят на Поморие, който изнесе невероятен мач и в четвъртфиналите срещу Миньор Перник, спаси цели три удара - на Детелин Димитров, Кючуков и Александър Събев. След два гола и един пропуск, при четвъртата дузпа точен бе Георги Костадинов, който прати Черноморец-Поморие на финал за Купата.

Още по темата: общо новини по темата: 3
28.04.2010
20.11.2009
15.10.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Поморие е хубав отбор но за жалост е под ропството на Събев
0
 
 
Абе пишлеменца пъпчиви, Неразбрахте ли,че има само един НЕФТОХИМК бе, гашници.
0
 
 
Само Нефтохимик Бургас к*р за поморие 2 за Събев.Нека си подлрепяме отбора в момента нямаме нищо опщо със този измислен отбор от Поморие...
0
 
 
Берое ще си ги бият тия измекяри без никакви проблеми. По-добре те да играят в ЕКТ от колкото тия ритнитопковци и позьори.Само ще ни изложат,че и точки ще загубим.На поморийски шарани в човкта..
-1
 
 
сини акули, какви да са- глупав лумпенпрол, бачкерски о(т)бор, остър дефицит на история и едно бекрайно грозно и глуповато име...това са. Сган вонлива, имаща се за нещо. ПП Подкрепа от вас, мазутени тумори, НЕ ИСКАМЕ! Клюскайте си ярмата в Долно Езерово и не се месете в градските дела. Нито на Бургас, пък камоли на Варна. РРРРР, бачкеРРРРРА, РРРРР...
0
 
 
Незнам дали да се смея или да плача - БРАВО НА ЧЕРНОМОРЕЦ ПОМОРИЕ!!! Ден след като "зелените" фенове премълчаха побоя над момиче от техен фен, сега са се поразписали все едно нищо не е станало!!! БРАВО!!! И какво припознават - Нафтекс бил Черноморец Поморие ХАХАХХА - ЛИЦЕМЕРИ - плюехте по Събев, че ви направи Поморие - сега викате Браво Нафтекс... Но иначе насъсквате омраза - нали... Душички... В крайна сметка какви сте - Нефтохимик от Д.Езерево, Нафтекс /Черноморец - Поморие/ или просто чалгаджии дето се чудят в коя ТЕМА да се наврат... ЛИЦЕМЕРИ!!!
0
 
 
Тоя Цонко пак реве за съдията, един път не можа ли да си признае загубата, ако бяхме ги били на дузпите, пак щеше да каже, че съдията ни подпирал и нас, много тъпо говедо, сега ще бием любимия му отбор Лецки
0
 
 
Момчетата на Нефтохимик са на финала на купата на България!!!!
0
 
 
Циганина от Хотница да се спука от яд как сателита му с 100 пъти по малък бюджет е на финал с бургаски момчета а той с чужденците отпадна беславно рано рано
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: