Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (7)
Конър Макгрегър решава кой ще е следващият му съперник – коефициенти в winbet
Автор: Екип Varna24.bg 10:30 / 29.11.2018Коментари (0)2136
©
Ирландецът Конър Макгрегър отново е в центъра на скандала. Според слуховете отвъд Океана, той вече има готов договор за следващия си мач, след бурния завършек на гала вечерт в Лас Вегас при боя му срещу Хабиб Нурмагомедов. Хора от лагера на дагестанеца предизвикаха безредици и бой с фенове от публиката непосредствено след края на мача срещу Макгрегър.

Щатската Спортна комисия на Невада наложи жестоки санкции на Нурмагомедов и хората от лагера му. Хонорарът на дагестанеца, който е в размер над 2 милиона долара, все още е замразен от регулатора. Дали Хабиб "Орелът“ ще получи парите си ще бъде решено след като Комисията насрочи дата за изслушването на двамата бойци и другите участници в неприятния инцидент.

В тази сложна ситуация президентът на UFC Федерацията Дана Уайт отрича пред медиите, че вече се работи по следващите мачове на Макгрегър и Нурмагомедов. Според Уайт и двамата ще изчакат да мине процедурата с изслушването им пред Щатската комисия на Невада, преди да продължат кариерите си.

Инсайдъри от света на смесените бойни спортове обаче твърдят, че изявлението на Уайт е само прах в очите. Федерацията вече активно работела по подготовката и договорите на двете звезди за следващите им мачове. Един от гласовете, оспорващи думите на президента Уайт, е бившият шампион в тежка ММА категория, Брендън Шауб.

Като най-вероятен съперник за ирландеца се сочи Доналд Чероне, чийто прякор е "Каубоя“. Чероне наскоро прибави поредната победа в кариерата си. Той се наложи над Майк Пери в Денвър, Колорадо. Двубоят беше един от гвоздеите в букмейкърските листи за ММА. Родният букмейкър winbet предлагаше едни от най-атрактивните коефициенти за двубоя. Това обаче съвсем не е изключение, както можете да проечете в професионалното ревю на Winbet.

Самият Чероне намекна за евентуален предстоящ мегасблъсък срещу Макгрегър, като дори е склонен отново да слезе една категория надолу. "Каубоят“ пусна провокативен колаж в своя Инстаграм профил. В него той и Макгрегър са изправени един срещу друг, а надписът под поста е многозначителното "Чакам го да се приготви.“

Според бившият шампион, Шауб това означава, че Чероне изчаква Конър и неговият мениджър да се съгласят с предложения им договор за мача. Нещо повече, Шауб дори твърди, че Дейна Уайт вече организира и следващия бой на Хабиб Нурмагомедов. За противник на дагестанеца се сочи Тони Фъргюсън.

В своя интернет подкаст Брендън Шауб каза: "Моята информация идва от източник, който е съвсем близо до лагера на Конър. Той ми потвърди, че мачът с Доналд Чероне вече е официално предложен. В момента Конър и неговият екип просто работят над детайлите по договора. Ако той се съгласи, двубоят срещу Чероне ще се състои.“

Коментарите на Шауб очаквано вбесиха президента на UFC Федерацията Дана Уайт. Той повторно отрече, че Федерацията работи по организацията на мачовете на Макгрегър и Нурмагомедов. Уайт настоява, че следващите двубои на двете суперзвезди ще бъдат уточнени и насрочени след изслушването им пред щатската Комисия в Невада.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: