Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (7)
Черно море отстъпи на Ботев Враца
Автор: Екип Varna24.bg 15:46 / 04.11.2018Коментари (1)6714
©
Отборът на Черно море отстъпи с 1:2 гостуването си на Ботев (Враца) в мач от 14-ия кръг на Първа професионална лига, игран в Монтана. Всички попадения в срещата паднаха през втората част.

Първата по-опасна ситуация в мача бе за Черно море. В 13-ата минута Атанас Зехиров нахлу мощно в наказателното поле, но бе изпреварен точно преди да нанесе удар. В 31-ата минута “моряците" организираха най-добрата си атака до този момент. Кононго проби от дясно след двойно с Патрик Андраде и центрира в наказателното поле, където Ради Василев се опита да стреля с глава, но топката срещна тялото му и не успя да нанесе удар. В даденото от рефера продължение на първата част Мариан Иванов от домакините изскочи на добра позиция след изпълнение на пряк свободен удар и отправи удар с глава, но за късмет на гостите не намери очертанията.

В 49-ата минута “моряците" можеха да открият резултата, но стражът на домакините Краси Костов спаси последователно два удара на варненци. Първо Георги Божилов стреля от дистанция, но след намесата на вратаря топката попадна в Ради Василев. Нападателят финтира Андреас Васев и отправи удар, но отново Костов спаси. В 61-вата Божинов изведе Емил Стоев на отлична позиция, той обърна надясно към Юлиан Ненов, който с прецизен удар отбеляза – 1:0 за Ботев Враца. В 65-ата Валери Божинов отбеляза с летящ плонж след пас отдясно на Юлиан Ненов. Само шест минути по-късно Жоржиньо получи топката от Васил Панайотов, овладя технично в наказателното поле и отблизо намали резултата на 2:1. Това е първият гол на Жоржиньо за Черно море. До края на срещата “моряците" упражниха натиск, но така и не намериха пътя към изравнителното попадение.

Съставът на Черно море: Благой Макенджиев, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Пламен Димов, Юго Кононго, Атанас Зехиров (65-Аристот Н`Донгала), Васил Панайотов, Георги Божилов (79-Георги Илиев), Ериксон Андраде, Мартин Минчев, Радослав Василев (67-Жоржиньо).


Още по темата: общо новини по темата: 232
06.03.2020
09.11.2019
04.06.2019
30.05.2019
28.05.2019
27.05.2019
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нямаше да е лоша още една победа след последното добро представяне, но все пак и двата отбора бяха равностойни. С повече тренировки всичко ще се оправи.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: