Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Официално: Стадион "Тича" готов за новия шампионат
Автор: Екип Varna24.bg 13:45 / 09.05.2017Коментари (2)3417
©
Във връзка с появилото се недоволство от страна на феновете на "Черно море" относно ремонта на стадион "Тича", от пресцентъра на спортното министерство заявиха следното:

През последните 3 месеца Министерството на младежта и спорта се управляваше от министър Даниела Дашева и нейния екип. Какви действия са извършвани през този период и какъв контрол е осъществяван върху обекта е въпрос, който следва да се насочи към тях, а не към настоящото ръководство на ММС.

В първия мандат на министър Красен Кралев беше осигурено финансиране за ремонт на тревното покритие и осветлението на стадион "Тича" и бяха проведени всички необходими процедури.

Завършването на реконструкцията е сред първите задачи, с които се зае министър Кралев след завръщането си на поста. По тази причина веднага беше назначена проверка, която установи, че към момента строежът е спрян по реда на Закона за устройство на територията, тъй като е установена необходимост от преместване на един от осветителните стълбове, поради което е нужна корекция на конструктивен елемент от работния проект. Това е задължение на кандидатстващата страна, а именно областната управа на град Варна, назначена от служебното правителство на 8 февруари, която е запозната с фактическата обстановка след констативен протокол от 16 март 2017 г.

Министерството на младежта и спорта изпраща надзорен екип във Варна, който на място да подпомага и контролира процеса по изпълнение до пълното му приключване. Вече е осъществен контакт с представители на фирмата-изпълнител, които ни увериха, че ремонтът ще приключи в най-кратки срокове.

Бихме желали да уверим феновете на "Черно море", че ще направим всичко по силите си реконструкцията на стадион "Тича" да завърши възможно най-скоро и любимият им отбор ще играе на него домакинските си мачове от следващото издание на първенството.

В петък представители на изпълнителя и ММС ще дадат пресконференция, на която ще обявят сроковете за приключване на ремонта.


Още по темата: общо новини по темата: 58
12.10.2017
10.10.2017
29.09.2017
22.09.2017
12.09.2017
12.09.2017
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Страхотна новина! Хубаво е нещата да се случват навреме и в срок!
0
 
 
Супер, радвам се че ще успеят да завършат ремонта в срок, за да могат и моряците да си посрещат мачовете на собствен терен.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: