Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (7)
Безобразен съдия поряза "моряците", изгониха Гонзо
Автор: Екип Varna24.bg 14:21 / 26.02.2017Коментари (0)1689
© Varna24.bg
Черно море загуби от Славия с 1:2 в мач от 21-ия кръг на Първа лига, който се игра на националния стадион "Васил Левски" в София. За поражението допринесе и главният съдия Никола Попов, който на два пъти поряза "моряците" със странните си отсъждания. На всичко отгоре арбитърът изгони от пейката наставника на варненци Георги Иванов.

Единственото попадение за гостите вкара Бакари в добавеното време на двубоя. По този начин Черно море остана на 5-о място във временното класиране с актив от 32 точки.

Белите имаха късмета да открият резултата още в 3-ата минута при първата си атака към вратата на варненци. Това стана след дълъг пас към Сердер Сердеров. Тодор Паланков не успя да избие топката и руснакът изскочи сам срещу вратаря Щром. Преодоля го и от упор опита да скъса мрежата за 1:0.

Четири минути по-късно Бакари не успя да се възползва от чудесна възможност, като на два пъти можеше да изравни резултата, но пропусна.

В 26-ата минута съдията Никола Попов удари едно рамо на домакините. Борислав Балджийски напредна към вратата на Славия и отправи мощен удар с десния крак. Топката срещна ръката на Александър Бранеков, който бе на границата на наказателното поле, но не последва никакъв сигнал от страна на рефера.

В 36-ата минута Бакари опита задна ножица, но топката среща тялото на защитник на Славия.

Изходът от двубоя бе решен в средата на второто полувреме, когато в рамките на 2-3 минути се случиха доста интересни събития.

В 71-ата минута Марек Кузма бе спънат в пеналта от Стефан Велков, но Никола Попов се направи, че не е видял нищо нередно и даде знак играта да продължи. Това вбеси старши треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо, който отправи реплики и по настояване на четвъртия съдия бе изгонен от пейката.

Точно минута и половина по-късно Славия удвои резултата. Иван Минчев направи хубав пробив и от дъгата пред наказателното поле копна топката с левия крак, прехвърляйки вратаря Щром за 2:0.

Късметът избяга от варненци в 75-ата минута. Александър Цветков пробва силен удар, а топката рикошира леко в главата на Александър Бранеков и нацели напречната греда, след което излезе в корнер.

В 94-ата минута Черно море все пак стигна до почетно попадение. То бе дело на Бакари, който простреля вратаря на домакините от 5-6 метра. Преди това шут на Марек Кузма бе спасен от стража на Славия, но при довабвака Бакари бе точен - 1:2.

Черно море игра в състав:

Войтех Щром, Ондрей Сукуп, Стефан Станчев (76- Траян Траянов), Мартин Костадинов, Даниел Георгиев, Александър Цветков, Тодор Паланков, Борислав Балджийски, Хосе Лопес Пируло (69- Марек Кузма), Иван Коконов, Бакари.




Още по темата: общо новини по темата: 7
27.11.2017
27.02.2017
26.02.2017
23.02.2017
21.02.2017
21.02.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Германия се засили преди ЕВРО 2024 с успех и над Нидерландия
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: